Headlines
Noticia:
Publicado por La Sensació

VERSIÓ RAC 1



De dilluns a divendres, de 16.00 a 19.00 h
Humor, sàtira, espectacle… un gran xou radiofònic, amb Toni Clapés

Versió RAC 1 és un programa de ràdio que a hores d’ara, en la seva quarta temporada a RAC 1 i dotzena en general, comença a ser ja com una mena de teatre tronat. Té el teló ratat i a punt de ser la causa principal d’un incendi per culpa d’un soldador despistat. En aquest teatre s’hi fa cada tarda de 4 a 7 una mena d’espectacle amb vedettes semijubilades, imitadors de famosos morts o desacreditats, mags que fallen en els seus números, experts en diverses temàtiques que es desesperen perquè no els deixen parlar i, a part de l’actualitat, la polèmica i la sàtira, tot plegat s’amaneix amb molt bon humor i una punta de mala bava. I fins que el teatre aguanti o l’autoritat ho permeti, resistirem, com a mínim, fins al juliol del 2.009.

Web oficial del Mag Fèlix: www.elautenticomagofelix.com

Senyor Bohigues: www.pocaconya.com
Toni Clapés, Jaume Nolla, Joan Spin, Josep Mª Bunyol, Montse Llussà, Àfrica Pallero, Xènia Lobo, Emma Aixalà, Rosanna Carceller, Marc Serra, Oriol Cruz, Eduard Biosca.
versio@rac1.net

Sobre nosaltres

Publicat per La Sensació 11.37.Guardada en , , , , . Pots seguir qualsevol resposta d'aquesta entrada a través de RSS 2.0. No dubtis a deixar una resposta

Escrit per La Sensació hora 11.37. Guardada en , , , , . Segueix les respostes perRSS 2.0. Deixa una resposta

0 comentaris for "VERSIÓ RAC 1"

Deixa una comentari

Si no quieres poner tu nombre, puedes escribir como anónimo

TWITTER

Social

Avui:

Populars

    NOTICIES

    noticias

    TECNOLOGIA

    TECNOLOGIA