L' iPhone 5: començaria a fabricar-se en setembre



Molt s'ha tractat el tema de l'iPhone 5 i la seva aparició en el mercat. Si en un principi el més destacat era a les prestacions del futur iPhone d'Apple, ara la prioritat és conèixer quan sortirà a la venda. Referent a això, els analistes ja comencen a especular i vaticinen les primeres dates.

Si ens guiéssim per el full de ruta d'Apple dels darrers anys, el juny haurien de presentar la cinquena generació d'iPhone. Però el mercat de smartphone és capritxós i aquest any sembla que aquesta data no coincidirà com en anteriors ocasions. És més, els analistes indiquen que seria setembre el mes en què Apple començaria a fabricar l'iPhone 5, per mesos més tard aparèixer a la venda a nivell mundial.


És la primera vegada que succeirà. Apple acostumava des que naixés el primer iPhone el 2007 a presentar al juny les novetats al voltant d'aquest smartphone. Però és que la situació viscuda pels d'Apple aquest any es pot considerar totalment atípica. Començant pels problemes inicials de cobertura, coneguts com Antennagate, passant pel fracàs per aconseguir un color blanc idoni per l'iPhone 4 (del qual es diu que sortirà en breu) ​​fins a la versió adaptada de l'iPhone 4 per a la xarxa de Verizon, un dels majors operadors nord-americans que va acabar amb el monopoli "iphonero" d'AT & T. Tots aquests contratemps haurien generat treball extra als de Cupertino, que al seu torn hauria repercutit sobre la nova versió de iPhone, l'iPhone 5. Sigui com sigui, tot indica que aquest any no hi haurà nou iPhone fins ben acabat el 2011 o fins i tot ja entrat 2012.