Ayrton Senna el narrador de la seva història.



Si Ayrton Senna va marcar la història de l'automobilisme, l'aficionada a la Fórmula 1 i periodista brasilera Mirian Dutra també ho va fer amb un registre que quedarà per posteritat. La corresponsal a Espanya de 'Globus News' i productora de 'Rede Globus', la major cadena de televisió del Brasil, va ser l'última reportera que va entrevistar en exclusiva al pilot abans de morir. El seu testimoni és una de les peces del documental 'Senna', que s'estrena als cinemes d'Espanya.

La periodista recorda amb precisió el moment en que va escoltar en persona les últimes paraules del pilot. "El dia estava fred a Estoril. Vaig entrar amb el meu fill en el 'motorhome' per fer l'entrevista amb Ayrton i ell no es va adonar que m'acompanyava un nen de dos anys. Senna estava molt concentrat, com de costum. Només pensava a córrer. Tenia una concentració impressionant ", recorda la periodista.
"A la pel.lícula, la impressió és que Ayrton Senna es converteix en el narrador de la seva pròpia història. Els protagonistes són aquells que van conviure amb ell. La mare, la germana, les seves núvies i amors"