Bons consells per al seu gat




Igual que els éssers humans reben grans beneficis de salut dels aliments naturals, és a dir, sense processar i sense additius, també les seves mascotes es poden aprofitar d'això. Aquests són alguns bons consells per al seu gatet des del punt de vista holístic:

- Afegiu més proteïnes i greix a la dieta del seu gat. Se li posarà el pèl més brillant, es farà més resistent a les puces, tindrà millor alè i les dents es mantindran més netes.

- Doni-li vitamina C. És fàcil de barrejar amb els menjars i ajuda a enfortir el sistema immunològic. Els veterinaris diuen que la vitamina C pot ajudar a desintoxicar-se de les substàncies que tenen els menjars.

- Assegureu-vos que mengi força àcids grassos essencials, ja sigui en forma de càpsules o en píndoles. Això ajuda a tenir una pell més sana i un pèl més bonic.

- Deixeu que mengi all. Ajuda a purificar els conductes intestinals i prevé els paràsits en aquesta zona.

- Pot tractar el seu gatet amb un quiropràctic. Encara que els gats tenen una constitució física més perfecta que els gossos per saltar i caure de grans altures, poden tenir problemes en les articulacions.
www.mascotas.com