Com aprendre a "lligar"?



Parla, no et tallis.

No escatimis parlar, és el més important per a qualsevol seductor. Sobretot, i al principi, no parlis de coses profundes, ni difícils, excepte que comprovis que l'altra persona és una intel lectual sense remei. No parlis de tu, o fes-ho amb molta moderació i sentit de l'humor.


Sentit de l'Humor

Fes-li riure, l'humor és un bon afrodisíac. Riu-te de tu mateix.


Els piropos.

a) Personalitza el piropo. Digues-li quelcom bonic que no poguessis dir a qualsevol.

b) Els piropos exagerats o que resulten poc sincers són una proposició dubtosa. ¿El meu consell? Sigues honest. Si no trobes res bonic de dir, no li diguis res.

c) piropejar sobre tot allò que els diners no pogués comprar. No adulis el que porta posat una persona; parla-li de com ho porta posat. Vés amb compte amb els comentaris sobre les seves joies o el seu rellotge, ja que pot pensar que estàs més interessat en el seu potencial econòmic que en altres aspectes més significatius.


Temps morts

Per a una seducció en punt mort, però que ja promet, recorda que el primer dels afrodisíacs menors és l'alcohol.


Autocontrol

¡IMPORTANTÍSSIM! Mantingues el cap fred (encara que tota la resta se't calenta). La situació en què ens trobem quan encara no s'han desenvolupat en el nostre ànim l'alegria, el plaer, la còlera o la tristesa, es denomina "centre". Quant comencen a desenvolupar-se com passions sense sobrepassar cert límit, ens trobem en un estat anomenat "harmònic" o "equilibrat". El camí recte de l'univers és el centre, l'harmonia és la seva llei universal i constant.


Fer ofertes que no es puguin rebutjar

Mai li dones l'oportunitat de dir no (perquè no s'acostumi malament), ves fent les propostes a poc a poc, de manera que no les pugui rebutjar.


Ocultar el joc

No ensenyis totes les cartes de la teva baralla d'una sola vegada.


Suspens

Mostra al principi un poc d'indiferència, però fes-te notar (ningú estima el que ignora).


Fer-se indispensable

Fes-te indispensable i després porta de cop tot l'interès, sense que s'ho esperi. Després d'això, aplica a poc a poc la regla anterior. "Fer-se indispensable. Més es treu de la dependència que de la cortesia, el satisfet torna immediatament. La primera lliçó de l'experiència ha de ser entretenir, però no satisfer, així es conserva la dependència que els altres tenen, fins i tot la del Rei. " L'Art de la Prudència (Baltasar Gracián)


Trencar el ritme

Utilitza la tècnica de l'estímul intermitent: un dia dóna-li corda i tota l'atenció del món i al següent cap, així en forma alterna: atenció-indiferència. No portis ritme en res d'això. "No obrar sempre igual. Així es confon als altres, especialment si són competidors. No cal obrar sempre de primera intenció, doncs ens captaran la rutina i s'anticiparan i frustraran les accions. Tampoc s'ha d'actuar sempre de segona intenció, ja que entendran la treta quan es repeteixi ". L'Art de la Prudència (Baltasar Gracián)


Ser impredictible

Mai tingues un comportament predictible i sempre amable, has de ser canviant i impredictible. "Confondre als contrincants significa actuar de tal manera que els impedeixi mantenir la ment en calma. Intenta diverses maniobres segons l'oportunitat del moment, fent pensar al contrincant que ara vas a fer això, després allò altre, ia continuació una cosa diferent, fins que vegis que comença a estar desconcertat, i així guanyar a voluntat ". El Llibre dels Cinc Anells (Miyamoto Musashi)


Misteri

Empra cert misteri (però no et facis el misteriós). A tots ens atreu el misteri, és bo emprar.


Amagar una retirada

Quan vegis que comença a mostrar interès simula una retirada i fingeix indiferència. L'absència disminueix les petites passions inflama les grans, igual que el vent apaga una espelma i atia un foc. M. de la Rochefoucauld.


Paciència

Sigues pacient, aprèn a esperar i recollir la collita al seu temps. Precipitar-se pot portar al fracàs. Cal seguir els ritmes i els temps de l'amor.


No posar tots els ous en la mateixa cistella.

Treballat com a mínim dos o tres lligues a la vegada, per si algú et falla. Això no és molt ètic, però és molt pràctic, que hi farem.


Constància

No menyspreïs cap ocasió, recorda que totes les conquestes són hores que entren en el teu currículum. Amb un bon prestigi de seductor, les conquestes són més fàcils. "Cal enginyar, per sobre de tot, perquè cada una de les nostres accions ens proporcionin fama d'homes grans i d'enginy excel.lent". El Príncep (Maquiavel)


Ser realista

Més val conquesta en mà que cent projectes ... Al millor ens és inabastable la persona dels nostres somnis, però una altra persona de bon veure si que és possible el seduir-la.


No perdre el temps

Intenta-ho en tot moment, a tot arreu, amb qualsevol ocasió. Mai se sap ...


Al final, el que la segueix, l'aconsegueix

Aplica l'estadística: de cada cent intents almenys deu han de ser un èxit. Amb el temps, pujaran els resultats.


Atreviment

Sigues atrevit: si ho vas pensar, fes-ho. No li diguis: "et puc fer un petó?" ¡Besa-la! Millor intentar-ho que mai haver-se atrevit! "Crec que és millor ser impetuós que prudent, perquè la fortuna és dona, i es si vol dominar-la, es pot veure que es deixa conquerir per l'audaç més que per aquells que actuen fredament." El Príncep (Maquiavel)


Amant i bandoler

És millor tenir cert punt de pocavergonya o murri que passar per un ximple. No ser empalagós. En relació amb les dones, he de dir-te que no existeix cap de nosaltres que no prefereixi una mica de tracte aspre a una excessiva consideració. Ninon de Lenclos, cortesana.


Retirada

Quan res no et resulti, aprèn a perdre i a retirar-te a temps substituint aquest contacte amb algun nou projecte. "Si pots guanyar la batalla, lluita, si no, retira't". Mao Tse Tung (estratègia i tàctica)


Buscar el punt feble

Tota persona té una debilitat, troba-la i explota-la. La majoria d'elles només busquen el reconeixement i l'afecte com a persones. Exactament com tu i com jo, estimat. "Trobar el punt feble de cadascú: aquest és l'art de moure les voluntats. És més una destresa que determinació. És saber per on s'ha d'entrar a cada un. Primer cal conèixer el caràcter, després tocar el punt feble, insistir en ell, ja que infaliblemente es quedarà sense voluntat ". L'Art de la Prudència (Baltasar Gracián)


Per casats / es

Si ets un seductor casat, no caigues al vell truc de que et portes malament amb la seva dona. El seductor declara que és tot un èxit i el seu matrimoni perfecte, però que ella té alguna cosa que cap té. També funciona amb les seductores casades.


Una mica d'ètica

Recorda que el seductor té la seva ètica i elles un atàvic pudor: mai parles malament d'una conquesta, ni facis gala de les teves proeses.


Sorpresa

Tingues detalls inesperats però no la t'atabalis amb obsequis.


Ser humil

IMPORTANT: No presumeixis de conquistador. Amb el temps entendràs el perquè d'aquesta afirmació.


Romanticisme

Aparenta ser moderadament romàntic, però mai estúpidament romàntic. "Un home raonablement enamorat pot actuar com un boig, però no hauria ni pot actuar com un idiota." M. de la Rochefoucauld.


Gelosia

Dóna-li gelosia de tant en tant, però no t'excedeixis.


Anticipar-se a la ruptura

Si tens bons indicis que ell / ella vol tallar la relació, anticipa't i actua tu abans.

Recorda que és la pràctica la que fa al mestre i que el secret de l'amor és el misteri. Seduir és mantenir cert misteri, és deixar expectant a l'altre. Cal mantenir cert magnetisme que provoqui en l'altra persona la curiositat per saber més de tu. És bo donar a l'altre informació de nosaltres, però no hem explicar tota la nostra vida amb pèls i senyals, ni estar a la seva disposició sempre. Si cometem aquests errors no li caldrà anar-nos descobrint poc a poc, no despertarem d'aquesta forma molt interès. La gent valora el que li costa obtenir, per la qual cosa cal mostrar inaccessible, però no inabastables. En aquest cas l'altre abandonarà el camp de batalla i ens quedarem sols i amb el nostre misteri per descobrir.


I recorda això: "Quan dues persones volen realment alguna cosa, l'Univers sencer conspira perquè puguin realitzar el seu somni. Només cal aprendre dels dictats del cor i desxifrar un llenguatge que està més enllà de les paraules" Paolo Coelho.