Cuatro comunica el final de 'El hormiguero' i 'tonterias las justas'



Adéu a Trancas i Barrancas. Adéu també als 'tontacos' a les sobretaules. Dos dels programes d'humor que més èxit han obtingut de la seva irrupció a la graella televisiva, s'acomiaden del seu públic en un termini de poc més d'un mes. Cuatro ara propietat de Telecinco, ha anunciat aquesta tarda que no es renovarà l'emissió de "El Hormiguero"ni de "tonterias las justas". La cadena finalitzarà al final d'aquesta temporada-a finals de juny-la col.laboració amb '7 i acción ', la productora responsable de tots dos espais.

En el comunicat oficial han donat pocs detalls però han deixat clar que el divorci i la decisió es desprèn de les "divergències econòmiques". Després de l'acord per a l'adquisició de la cadena, la direcció de la cadena de Fuencarral va obrir un procés de reajustaments en la graella dels seus canals, una decisió que amb tota probabilitat hagi influït en el desenllaç d'aquesta negociació.

El comunicat finalitza agraint tant a Pablo Motos, presentador del Hormiguero, com a la seva productora el treball realitzat.
Font:ABC