Shakira i Piqué van desbordar passió a Barcelona



La parella de moda no va defraudar en la seva primera aparició pública en un escenari. Shakira i Piqué van desbordar passió a l'Estadi Olímpic de Barcelona, durant el primer concert de l'espectacle de la colombiana a Espanya dins de la seva gira 'Sale el sol'.

'Sóc boja per el meu Piqué ", ha dit cridant en la nit barcelonina la cantant colombiana, en el transcurs del concert en el que la plantilla al complet del Barça va celebrar la seva victòria a la Champions.

Tal com havia avançat la pròpia cantant a través del seu Twitter uns dies abans, el seu primer concert a Espanya vindria amb una sorpresa sota el braç. No és sorprenent, aquesta havia de veure amb el seu xicot, Piqué. El blaugrana, al costat de cinc dels seus companys, van pujar a l'escenari revolucionant als milers de seguidors de la colombiana, i com no, als de l'equip culer, que feia tot just unes hores s'havia fet amb la copa de la Champions al emblemàtic Wembley Stadium.


Però si hi va haver un moment en la nit, aquest es va produir quan la cantant i el futbolista es van balancejar abraçats al ritme de la música de la de Barranquilla, pujant la temperatura de l'espectacle. Afecte i molta, molta complicitat inclosa passió continguda, va oferir la parella als milers de culers.

A més de Piqué, cinc jugadors de l'equip van pujar també a l'escenari: Villa, Busquests, Bojan, Pedrito i Xavi. Però la plantilla al complet, amb Guardiola i l'afició, tots ells van gaudir de l'espectacle 'Sale el sol', que la diva llatina va oferir a l'estadi barceloní.