Tornen els premis billboard



Després de cinc anys de pausa, els Premis Billboard al millor del món de la música van reviure el diumenge a la nit, amb la presència de nombroses estrelles.

Rihanna li va donar un bon inici a l'espectacle, vestint un curt vestit de cuir per a la seva cançó "S & M", i va estar acompanyada al final del número per Britney Spears, que va aparèixer en un nova versió de la melodia.

Taylor Swift va guanyar el primer premi de la nit, com a millor artista de àlbum, per les vendes multimilionàries de "Speak Now".

"L'impacte d'un àlbum és determinada pels admiradors", va dir a l'audiència. "Acaben de donar-me una raó més per estar completament enamorat de vostès".

Altres guanyadors van ser Justin Bieber (artista digital) i Black Eyed Peas (millor duet o grup).

Beyonce va rebre una distinció especial amb el Premi Mil.lenni per la seva trajectòria: la artistes de 29 anys va ser elogiada en un vídeo per una sèrie de llegendes i lluminàries, com Stevie Wonder, Barbara Streisand, Bono, Lady Gaga i la primera dama dels Estats Units, Michelle Obama.

"Aquest és un moment que he de assimilar perquè serà un dels millors moments de la meva vida", va dir Beyonce després de rebre el premi de mans de la seva mare, Tina Knowles. Beyonce també va interpretar la seva nova cançó, "Run the World (Girls)".

Aquest any marca el renaixement dels Premis Billboard. Van ser instituïts el 1989, però després de 2006 van caure en una mena de hibernació. Aquest any, la cerimònia va tornar-se de res.

La cerimònia va tenir lloc a Las Vegas, va ser transmesa en viu per la cadena ABC i presentada per l'estrella de "The Hangover 2", Ken Jeong.

Els Premis Billboard són lliurats als artistes més populars de la música contemporània. Els finalistes i guanyadors són determinats per la seva posició en les llistes de Billboard i "la seva activitat social i distribució en la internet".

Rihanna va ser la finalista millor posada, ja que competia en 18 categories. Entre els premis als quals la nominar havia el de millor artista, millor cantant femenina i millor artista de ràdio.

El nom de Eminem apareixia en 16 categories, incloent millor artista. També competia per millor artista masculí, així com a millor artista social.