Shakira i Sara Carbonero juntes a Madrid



Ells a Boston i elles a moure l'esquelet a Madrid. Mentre Iker Casillas i Gerard Piqué defensen a la Selecció Espanyola a Estats Units, les seves respectives núvies, Sara Carbonero i Shakira, es diverteixen a la capital al ritme de 'Waka-waka'.
Shakira tornava a trepitjar la capital espanyola, un moment important en la seva gira i per als seus fans, els que des que la jove s'ha passat al bàndol culer podrien haver frenat el seu clam, però per a res va ser així, 40.000 madrilenys van assistir el divendres a l'estadi Vicente Calderón per gaudir de la colombiana més desfermada.
Després d'una dedicatòria molt afectuosa, Shakira va començar amb el seu repertori. S'esperava un ritual del seu últim disc 'Surt el sol', però sorprenentment l'artista va fer un remember, que va agradar, i molt.
Una de les sorpreses que més va impressionar va ser que la cantant va demanar a cinc fans que pugessin a l'escenari per rebre unes classes de ball, un moment que va recordar als jugadors del FC Barcelona fa uns dies al Paulau Sant Jordi.
Entre la multitud una cara molt coneguda i que comparteix amb Shakira alguna cosa més que la seva bella figura: Sara Cabonero. La jove periodista va aprofitar el seu moment com a 'soltera' a la capital per anar a moure l'esquelet. Molt elegant, com de costum, va lluir una faldilla de tul amb samarreta bàsica, cinturó de serp, super cops de taló i bossa de Chanel.
Els nuvis de les dues noies van creuar el toll fa un parell de dies per enfrontar-se a Estats Units, sota la samarreta de la Selecció Espanyola. Pot ser que Casillas i Gerard també ballessin a l'hotel a ritme de 'Loca' i 'lloba'.
Europapress