Una noia és la doble de Justin Bieber



Dani de 22 anys i originària d'Orlando, Florida té un canal a Youtube que conté en la seva majoria cançons originals. En un dels vídeos ella pratica sobre la seva semblança física a Justin i va esmentar, "No sabia qui era", quan les comparacions van començar a sorgir. La seva explicació: no veu molta televisió. Ella va dir, "He portat el meu cabell d'aquesta manera per anys i ja que el meu rostre ha estat així tota la meva vida. Li gent em pregunta si estic intentant assemblar-me a ell i els dic, és clar que no."
Encara que hi ha hagut moments en què les similituds van començar a afectar la seva vida. Un d'ells, un incident en el famós dia de compres als Estats Units anomenat Black Friday. Ella va dir, "Vaig poder haver ocasionat un motí. Vaig poder haver estat destrossada a la plaça."
Dani interpreta la seva pròpia música però es va sentir pressionada a interpretar cançons de Justin durant les seves presentacions. Ella va dir, "Vaig aprendre 'Baby'i la vaig interpretar en un dels meus espectacles i clar que la reacció va ser molt bona però em vaig sentir malament. No era jo."
Ha de ser difícil voler ser la teva pròpia persona però a causa de el teu físic ser comparat sempre amb un altre. Què fas en un cas així?