Data de presentació de l'iPhone 5 confirmada per Apple

El 4 d'octubre coneixerem totes les característiques de l'iPhone 5. Apple ho ha confirmat mitjançant nota de premsa als mitjans més importants.
Quines seran les noves característiques de l'iPhone 5? Molts són els que fa gairebé un any preguntant. Bé, el 4 d'octubre totes les seves preguntes tindran resposta, ja que aquest dia serà quan Apple, en una presentació o keynote de l'iPhone 5 en la seva seu de Cupertino mostrarà al món el seu nou mòbil.

Data i hora de presentació de l'iPhone 5
Mitjançant una nota de premsa Apple ha volgut anunciar als seus seguidors quan i on es celebrarà la presentació de l'iPhone 5. Tot es resumeix en la imatge que acompanya aquesta de premsa (i que encapçala aquest article).

Hi podem veure quatre de les icones més representatives de l'iPhone:

El del calendari, mostrant la data de la presentació de l'iPhone 5 (el dia 4 d'octubre)
El del rellotge, mostrant a quina hora se celebrarà la presentació (a les 10, hora del Pacífic)
El de l'aplicació Google Maps, amb la seu de Cupertino, on es durà a terme la keynote de l'iPhone 5.
I el de trucades perdudes, mostrant un telèfon i un número 1, donant a entendre potser que el telèfon que es presentarà és el número 1, o més bé que no es presentaran dues iPhone (el normal i un segon low cost) com es venia rumorejant des de fa temps.
Noves característiques de l'iPhone 5. Pantalla, memòria i disseny
L'iPhone 5 que Apple presentarà el pròxim dia 4 tindrà presumiblement amb una pantalla més gran que els seus antecessors. L'iPhone 4, el 3Gs i el 3G comptaven cadascun amb una pantalla capacitiva multitouch de 3,5 polzades, però, es preveu que l'iPhone 5 augmenti la mida del seu panell fins a les 4 polzades



Llegir més en Suite101: Data de presentació de l'iPhone 5 confirmada per Apple | Suite101.net