Tots els detalls de Dragon Quest X


Malgrat haver estat anunciat fa, aproximadament, tres anys, encara no se sabia res del projector que involucraria el desè títol de Dragon Quest. Només rumors que possiblement es confirmin en aquesta nota amb el gran joc que ens va presentar Square-Enix aquesta matinada.


Creat per una de les companyies més famoses en el món dels videojocs, que ha tingut a les mans franquícies com Final Fantasy i Chrono Trigger i Cross. Dragon Quest ve a donar el desè títol de la seva franquícia. Serà un Massive Multiplayer Online Role Playing Game per a Wii dirigit per Yosuke Saito.

La història, de la qual no es van donar detalls, es desenvoluparà en Astortia, un món amb cinc continents i cinc races: Ogre, elf, nan, pukuripo i wedi. Crearàs el teu propi personatge i pots submergir-te en el joc en línia o acabar el joc pel teu compte amb NPCs que t'ajudin.



Les comandes són similars al que hem vist en passades lliuraments; podràs canviar de classe, entre elles als alquimistes. Es faran esdeveniments especials depenent de les temporades (Halloween, Nadal, entre d'altres) i s'agregaran noves recerques amb el temps. Entre altres opcions podràs crear la teva casa, assistir a personatges caiguts, veure a altres lluitar, crear equips en un basar i altres, quan no estàs en línia podran requerir i utilitzar al teu personatge. (Més detalls sobre això en un futur)

La comunicació serà mitjançant emoticones i bombolles de diàleg quan parlis. Els deixem el primer tràiler:


Hi havia un altre rumor dient que Square-Enix havia abandonat el projecte de Dragon Quest per Wii i l'havia traslladat per a la consola que recentment es va anunciar. Bé, es podria dir que això és en part fals, ja que el títol sortirà per a les dues consoles: Wii i Wii U. I clar, es podran connectar les dues versions, jugant en el mateix món ... Per descomptat, el desenvolupat per Wii U tindrà millores tècniques pel que pots començar la teva partida en el Nintendo Wii per després traslladar-la al Wii U ...

La versió de Wii sortirà amb una memòria USB per a les dades extres que s'agregaran, cap de les dues versions té data de sortida però la companyia ja està a la recerca de beta testers. Es podrà jugar amb els següents controls:

-Wiimote + Nunchuck
-Classic Controller
-Classic Controller

I tindrà compatibilitat amb teclats USB.

¡PERÒ HI HA MÉS! Si bé, l'equip no desenvoluparà el joc per a Nintendo 3DS, li agradaria crear una connectivitat per portar el teu personatge amb tu i activar funcions de SpotPass i StreetPass, sent així un esdeveniment que abasti a tot Nintendo possible. Ara els deixem amb una mica de gameplay:


L'única mala notícia és que potser costi una quota poder participar. Esperem que aquest joc s'anunciï per a tothom, alguns estan molt preocupats ja que Square-Enix ha demostrat que no és el millor amb jocs en línia ... Tot i això sembla que s'estan esforçant d'en gran manera per poder arribar a realitzar un gran projecte.

Font: Conferència de premsa de Square-Enix