Ja pots veure el pòster definitiu de la pelicula Amanecer

Està en línia el pòster definitiu per a Espanya de 'Amanecer - Part I (Breaking Dawn - Part 1)', la primera part de l'última entrega cinematogràfica de la saga 'Amanecer - Part I', inspirada en els best-seller de Stephenie Meyer. El cartell que acaba de fer públic Aurum Produccions és similar al nord-americà, encara que en l'espanyol només apareixen els tres protagonistes de la franquícia, Robert Pattinson, Kristen Stewart i Taylor Lautner.




En aquest primer film se celebrarà l'esperada boda de Bella (Stewart) i Edward (Pattinson). Després de la cerimònia, Bella descobreix que està embarassada, però aviat s'adonarà que el seu embaràs no és normal, ja que porta dins un nadó meitat humà-meitat vampir. Aquest esdeveniment es convertirà en una imminent amenaça tant per al clan dels homes llop com per l'aquelarre dels vampirs, per por del poder que pugui tenir la petita Renesmee.

Bill Condon és el realitzador de les dues parts en què es divideix aquesta quarta entrega de 'Crepúsculo'. La primera d'elles s'estrenarà a Espanya el proper 18 de novembre, mentre que per veure la segona caldrà esperar prop d'un any, concretament fins el 16 de novembre de 2012.