Una mica de repàs a l'atrafegada vida social de Lewis després de guanyar el mundial


Per descomptat, la festa va ser llarga, i potser boja ja que Hamilton va gaudir de la seva festa fins a les 9 de la matinada. I el millor de tot és que, al contrari que fa molta gent de la seva edat (23 anys), no va necessitar de cap estímul per a passar-lo bé.

Potser la seva única droga es estar amb la seva família, i com no, amb aquesta bellesa escultural que ens té embadalits. Nicole, la seva Pussycat Doll . La parella va celebrar el triomf de Lewis gaudint d'una nit passejant en McLaren per Sant Paulo. Després es van dirigir a sopar amb els seus familiars i uns quants amics. Posteriorment es van reunir amb la resta de l'equip per a celebrar la victòria.

Lewis va felicitar en la festa als membres de l'equip "Els meus mecànics, enginyers, els caps, i la meva família. És el meu petit regal veient tot el que han fet."

Nicole, la seva actual parella, de 30 anys es va deixar fotografiar en actitud més que afectuosa amb el vigent campió. Les poques declaracions que es van recollir de la Pussycat van deixar entreveure la seva passió per Hamilton. "És un conductor fantàstic."

Doncs be, des de GraelladeSortida, volem felicitar a Lewis Hamilton per ser el vigent campió i per superar el record de pilot mes jove que assoleix el mundial.

http://www.graelladesortida.com