Windows Life i les xarxes socials s'alien



L'èxit de les xarxes socials és indiscutible. Microsoft n'és conscient i ha volgut contagiar-se d'aquest èxit. Ha decidit convertir Windows Life en una mena d'escriptori perquè els usuaris puguin tenir accés a les eines que més utilitzen, entre elles les xarxes socials. En les pròximes setmanes s'incorporaran Daum, Flickr, Flixter, iLike, Pandora, Photobucket, StumbleUpon, Twitter o Wordpress. La integració s'anirà fent en les pròximes setmanes i es completarà en el 2009.

Windows Life vol ser una plataforma d'accés a les eines i activitats més populars entre els internautes. A part d'aquestes incorporacions, Windows Life ha canviat la seva imatge i ha modernitzat algunes de les seves aplicacions com són Windows Live Messenger, Windows Live Mail, la Galeria Fotogràfica o Windows Live Mobile.

Una altra de les novetats és el llançament d'una finestra que permetrà saber què fan els nostres contactes als seus espais, no només en l'entorn de Windows, sinó també en les diverses plataformes i xarxes socials.

Tots aquests canvis estaran disponibles en les pròximes setmanes. L'actualització es farà progressivament per a usuaris de 56 països i en 36 llengües i finalitzarà a principis de 2009. Per als que no poden esperar, hi ha l'opció de descarregar les versions Beta de les aplicacions.