COMUNICAT DE TANCAMENT DEL DECIBELIA DE VIC


JA FEIA UNS DIES QUE RONDAVA AQUESTA NOTICIA, I EL NOSTRE AMIC JOAN ENS HA FET ARRIBAR AQUEST COMUNICAT, LLEGIU-LO PER ESTAR BEN INFORMATS AMICS!!!
Hola a tots/as.
Després del rotund èxit aconseguit el passat 12 de Desembre a la festa amb el lema, “La festa per la Maquina la pau i el civisme” a la sala Decibèlia a Gurb – Vic, s’ens fa molt dur comunicar vos que tanquem de manera imminent les nostres portes fins nou avis.

El motiu.

L'empresa propietària, “Nits a Gurb S.L” la qual gestiona y explota la sala Autèntic, lloc on era fins ara ubicada la discoteca Decibèlia, rescindeix el contracte que tenia amb Decibèlia , empresa que gestiona y explota els serveis d' animació y espectacle d’aquesta marca. El motiu per rescindir el contracte segons la direcció de la sala Autèntic, no es un altre que estar sota pressió per part de las autoritats competents, de les poblacions de Vic i Gurb per que es tanqui de forma imminent la discoteca Decibèlia. Segons manifest de la mateixa direcció de la sala Autèntic, argumenten que el tipus de públic (maquinero) que es mou en aquest tipus de locals no es la mes adequada per aquesta comarca y per tant s’ha de tancar de manera immediata. Tant es que si no es fa així, s’ actuarà de una forma contundent fins aconseguir el seu objectiu. D’altre banda, hem pogut saber que la direcció del local no tenia els permisos en regla de la reforma efectuada per obrir la sala Decibèlia, deixant nos indefensos davant la llei.

Una vegada mes, som presa fàcil de els poders fàctics d’aquest país, al igual que ho van ser locals tan emblemàtics com la sala XQUE y Disco 8 en el passat, entre d’altres.
Nosaltres com a col•lectiu jove y amb les idees molt clares, ens trobem una vegada mes, indefensos i davant l’incomprensiu por una part de la societat més conservadora i retrograda, que no tolera ni admet una forma de diversió i un tipus de música que no sigui la que ells entenen.
El passat 12 Desembre i després de mes de vuit hores de Maquina, pau, y civisme ens preguntem, ¿com es pot en una societat en democràcia en la qual vivim, sofrir las conseqüències de la intolerància mas absoluta?.
Davant aquesta situació d’ indefensa, l’ únic que ens queda es emplaçar vos a una nova ubicació que hi esperem sigui en breu, i propera al lloc on ens trobàvem fins ara per que la comarca pugui gaudir d’una cosa tan nostra com es la música i la festa maquinera. Hem buscat a corre-cuita un local digne per vosaltres i amb uns mínims requisits para poder celebrar nostres festes, però tot el que hem trobat no s’adapta a les nostres necessitats. Una vegada mes fem una crida a la societat para que entenguin d’una vegada que ser jove no es cap delicte i ser maquinero tampoc.

Gràcies i fins aviat.