NO FA MAL QUI VOL SI NO QUI POT!!!

+/- NO FA MAL QUI VOL SI NO QUI POT!!!


Despres de una llarga temporada,donant tot el que podem els col.laboradors de radio vic, ens hem donat compte de que hi ha una persona que s'ha volgut aprofitar de la nostra confiança.

Aquesta persona en cuestió, nom del cual no desvetllarem s'ha apropiat de la idea de el meu company i amic i col.laborador del notenson.

Com a director i presentador del programa em veig obligat a escriure aquesta nota informativa,ja que aquesta persona diu que a rebut amençes meves en una conversa a traves del facebook.

la unica cosa que se li va dir va ser que no es pot anar d'aquesta manera per el mon insultant i criticant la feina de no nomes meva si no de gent que fa el programa cada divendres despres de treballar dur durant la setmana.

criticant a part la meva feina com a conductor de un dels programes amb mes participació.

deixant de banda tot aixo us animem a que no us calleu ni us deixeu intimidar per persones com aquestes, que nomes volen fer mal i parlar a darrere.

a la proxima vegada que aquest individu intenti utilitzar els mitjans de comunicació o be a traves de terceres persones per calumniar-me a mi o les persones que estan al nts, s'encarregara la llei de posar-hi remei.

Atentament l'equip del NTS