EN PEP POBLET VISITA EL NOTENSON


Pep Poblet (1962)

Ha format part de diferents grups i orquestres com LA CLENXA, DUBLE BUBLE, la SALSETA DEL POBLE SEC, , LOS SALVAJES, l'orquestra MARAVELLA, o els cantants LLUIS LLACH, MARINA ROSSELL, MANUEL CARRASCO i DAVID BISBAL, ha col.loborat en concerts i gravacions amb SOPA DE CABRA, JA T'HO DIRÉ, JOAN AMÈRIC, ENRIC HERNÀEZ, PAU RIBA, GEMA 4, BETH, OPERACIÓN TRIUNFO, etc, també desde l'any 96 fins el 2004 ha format part de la BANDA DEL TERRAT en els programes de TV "SENSE TÍTOL", "LA COSA NOSTRA" i "UNA ALTRA COSA" a TV3 amb l'equip de L'ANDREU BUENAFUENTE amb un total de 400 programes en directe.
LA PALMA JAZZ BAND, TONI XUCLÀ QUINTET, TÉ PUNCH!, SANTI ARISA I LAKATANS, BIG BAND del JAZZ CAVA de VIC, BIG BAND DE GRANOLLERS, DJANGOLOGY,EL SEPTET DIXIELAND de LUCKY GURI, la CHATANOOGA BIG BAND de Madrid són alguns dels grups en els quals també ha interpretat Jazz així com liderant grups propis.
Com a músic de gravació ha enregistrat un total de 90 discs amb diferents grups i estils com els ja esmentats, a més de gravacions tant per a publicitat, ràdio o TV, i bandes sonores de pel.licules.
En Teatre col.labora amb ELS JOGLARS amb l'espectacle "ELS VIRTUOSOS DE FONTENEBLEAU", "BUFAPLANETES" de PEP BOU i protagonitza junt a l'actriu ROSA CADAFALCH dels espectacles "LA MEVA VEU A LES VOSTRES MANS" sobre la poesia de Miquel Martí i Pol, i el muntatge de poemes escrits per dones "SENSACIONS-en femeni plural-".
L'any 1999 edita el seu primer CD en solitari "VIATGES" amb col.laboracions de luxe com LLUIS LLACH, LUCRECIA, TXELL SUST o CRIS JUANICO, arriba a finalista en els "PREMIOS DE LA MUSICA" que otorga L'SGAE i L'AIE.
Al Maig del 2001 treu al mercat el seu segon disc titulat "BLAU" amb col.laboracions com la de DAVID BROZA i KATHY AUTREY, el video clip del tema COLOR DE CEL arriba a nº 1 de Plus.es-latinos. "3" és el seu últim disc aparegut al mercat l'any 2006, produit com els altres per XAVI IBAÑEZ, amb la novetat de l'autoedició i venda a través d'internet.
L'any 2002 entra a formar part de la Banda de DAVID BISBAL amb el qual ha fet totes les Gires de l'artista: "corazón latino" "Buleria" i "Premonición" per Espanya, llatinoamèrica, U.S.A. i Europa durant 6 anys, arribant ja als 400 concerts.
Al Febrer del 2004 va rebre el premi "OSONENC DE L'ANY 2003" com a personatge més popular de la comarca.
Actualment compagina els seus projectes personals: "PEP POBLET BAND", "PEP POBLET&XAVI IBAÑEZ Duet" i "PEP POBLET a la carta", amb l'espectacle de poesia "amor amor catastrofe" amb l'actriu GEORGINA CARDONA i l'espectacle "A PROP DEL MAR" amb la cantant NINA i el grup PORT BO.