“La Apoteosis Necia” d'en Berto Romero. LASENSACIO estarà allà!!!


Divendres, 12 de juny, a les 9 del vespre
al Teatre Auditori de Calldetenes
Entrades:
Servei Entrades Caixa Manlleu 902 20 40 40


Allunyats del panorama de monologuistes convencionals, “El Cansancio” porta deu anys conreant el seu peculiar sentit de l’humor pels escenaris de Catalunya.
El seu tercer espectacle, “La Apoteosis Necia”, profunditza en l’estil característic i molt personal de “El Cansancio”, convertint el seu espectacle en un show cada vegada més delirant i inclassificable.

“La Apoteosis Necia” segueix la trajectòria vital d’un personatge a través de les seves desgràcies personals, les seves fallides experiències amoroses i laborals. La sorprenent visió del món, les cançons i divertides reflexions converteixen en còmplices tots aquells que continuen observant la realitat amb els ulls d’un nen perplex.

L’espectacle està en mans de Berto Romero, un actor-presentador, còmic d’unes traces ben peculiars que es deixa anar tant com pot en programes televisius, com és ara el programa de mitja nit d’en Buenafuente, amb un humor d’una mordacitat del tot imprevisible que arriba a tots els espectadors farcit d’ironia i murrieria. Berto tensa una corda que fins ara semblava prohibida a tots els mitjans. La naturalitat amb què enfoca l’actualitat i la seva faceta pluridimensional fa que ens oblidem dels problemes que considerem més immediats i insolubles i els convertim en peccata minuta, una cosa que no tothom és capaç de dur a terme.

De visió obligada per a tothom que vulgui abastar, a estones amb finor i a estones amb una destral de doble tall, els límits d’una societat tan malparada i feta malbé, de la qual no ens n’escapem si no és pas amb l’humor que Berto ens proposa.