Estopa festeja els seus 10 anys amb nou disc, còmic i documentalEstopa festeja els seus 10 anys junt la música amb tota la força i les grapes possibles. Publicaran un recopilatori amb els millors èxits de la seva carrera, un còmic i un documental que relata la història de la banda.

El disc commemoratiu es dirà Estopa X i sortirà en venda en disquerías a fi d'octubre o principis de novembre d'aquest any.

Aquest àlbum compilatori comptarà amb una cuidada selecció de cançons adaptades pels germans, les mateixes seran de Manu Chao, El Canto Del loco, Ojos de Brujo, entre d'altres. Això es deu que les esmentades bandes signifiquen referents en la carrera d'aquests joves músics, els van ajudar a créixer i enriquir el seu treball, a més del fet que hi congenien formidablement.

D'altra banda ens hem assabentat que el comic s'anomenarà Ultimate Estopa, el documental de la banda estan en ple apogeu i finalment aquests germans catalans arremeten amb una altra bona jugada, la cançó Como Camaron formarà part del repertori del nou karaoke de la Xbox 360 Live.

Referit: Los40Principales