Scarlett Johansson a subhasta!


Sí, sí, és cert! Al web de compra-venda eBay es pot licitar per una cita amb l'actriu per una bona causa.
Si el teu somni sempre ha estat conèixer en persona l'actriu de "Lost in translation", aquesta és la teva oportunitat! Això sí, hauràs de gastar tots els teus estalvis!
Aquest dilluns, Scarlett Johansson va sortir a subhasta a través del conegut web d'intercanvis eBay. Per què? Ni més ni menys que per recaptar diners per a la ONG Intermón Oxfam, en la qual ella col·labora. No està gens malament, no? Això sí, el preu de la cita no és barat, que diguem. En només un dia, la xifra de sortida superava els 11.000 euros. Déu n'hi do!
Si més no, l'experiència segur que és inoblidable per al guanyador. No només coneixerà l'actriu, sinó que l'acompanyarà a l'estrena de l'últim treball de Johansson, "He's just not that into you", a Hollywood o a Nova York, i s'emportarà com a record una postal signada per l'artista. I encara més! El guanyador podrà convidar un amic perquè l'acompanyi! Qui en dóna més?
Tot i això, aquest tipus de subhastes no són cap novetat. La cantant Shakira, recentment, ja ho va fer amb gran part del vestuari i de l'attrezzo de la seva última gira i, com Johansson, amb una cita personal. En aquesta ocasió, la xifra recaptada va arribar als 10.000 euros. Sembla que Scarlett els superarà amb escreix, per això!
Tu com veus aquestes iniciatives? Pagaries per fer el teu somni realitat, encara que t'haguessis de deixar tots els teus estalvis en la subhasta? Penses que, si és per una bona causa, és una bona idea o ets dels que ho veus com una estratègia més per ser més popular?