ALONSO A FERRARI AL 2010.



El pilot espanyol Fernando Alonso, bicampeó del Món de Fórmula 1, explica que el seu fitxatge per l'escuderia italiana Ferrari per a 2010 durant les pròximes tres temporades s'ha avançat davant de les noves circumstàncies que s'han produït en els últims dies.

"Ja durant l'estiu havíem assolit un acord a partir de 2011, però després, en els últims dies, el quadre de la situació ha canviat i hem decidit anticipar l'arribada a Maranello (seu de l'equip) un any abans", comenta el pilot en unes declaracions que recull la pàgina web oficial de Ferrari.

Alonso, qui el 2008 va tornar a Renault després d'un breu i controvertit pas per McLaren i que el 2005 i el 2006 va aconseguir el títol del Mundial de pilots amb l'escuderia francesa, confessa que està "molt feliç i orgullós en cas de convertir-se en un pilot de Ferrari".

Conduir un monoplaça de Ferrari suposa un somni per a tots els que han fet aquest feina i jo avui tinc la fortuna de poder realitzar-lo. Per això vull agrair abans que res al president de Ferrari, Luca vaig donar Montezemolo, que ha volgut amb ganes aquest acord trienal," apunta.

L'espanyol no s'oblida que fins a finals de temporada Renault serà el seu equip, que recentment s'ha vist embolicat en la polèmica per la inhabilitació per tota la vida del seu fins ara director, l'italià Flavio Briatore, per ordir un accident amb el pilot brasiler Nelson Piquet, per facilitar la victòria d'Alonso en el Gran Premi de Singapur de 2008.

"Els anys passats a Renault han estat fantàstics: junts hem aconseguit guanyar quatre títols (dos de pilots i dos de constructors) i fins avui, 21 grans premis. Desitjo a l'equip tota la fortuna possible i esperem que puguem obtenir bons resultats en les últimes curses d'aquest campionat", incideix Alonso.

"Després, totes les meves energies estaran dedicades a la pròxima temporada: estic convençut que, al costat de Felipe (Massa), sabrem donar grans satisfaccions a Ferrari i als seus aficionats repartits per tot el món. No veig l'hora de posar-me a treballar amb el meu nou equip", conclou.