HOROSCOP XINÉS 2010: EL TIGRE


Arriba l'any del Tigre, "2010", l'any on la fortalesa prevaldrà, sent la característica fonamental d'aquest signe del zodíac Xinès, aquesta personalitat on l'orgull, té la seva màxima expressió quan l'enfoca sol una cosa pot atreure i és l'èxit.


Els Tigres són éssers independents i arrogants, la paraula autoestima va néixer de la seva essència, són tenaços, intel·ligents, intuïtius, subtils i tan suaus com agressius, tancant aquest cúmul de característiques la seva bellesa.

La Xina rep el renom del "Tigre Asiàtic", per tal motiu serà el seu any com a país, són molts els auguris que s'esperen per al 2010 a la Xina, però per sobre tot el seu arraigamiento en el posicionament global.

Les històries, llegendes o creences que emboliquen als Tigres els transformen en animals sobrenaturals o místics, a tal punt que els pares a la Xina solen incloure l'ideograma del Tigre en els noms dels seus fills nounats, amb la intenció que d'alguna manera la seva fortalesa passi als seus fills, també aquesta simbologia és utilitzada com a amulet per a la salut dels nens i de la llar en general.

Una de les expressions que defineixen la personalitat Tigre dins de l'horòscop Xinès és la següent: "Els tigres rugeixen quan hi ha vent" interpretació que aplicada als homes es tradueix en: "Els grans homes s'aixequen quan sorgeixen reptes".

A nivell laboral el Tigre sempre posarà totes seu energies per sortir endavant, el 2010 necessitarà l'esperit dels Tigres per a la concreció de projectes o metes, destacaran com sempre, en particular perquè caldrà prendre moltes decisions, davant de canvis sobtats que la globalització exigirà, alterant les economies de tots els països.

Al mig de tanta activitat els Tigres poden però no deuen, deixar de costat els seus nivells sentimentals, que l'any venidor seran turbulents, si bé agrada ser els dominants en les seves parelles, una mica de flexibilitat no els vindria gens malament, que el 2010 el seu any sigui complet i els permeti potenciar la seva naturalesa triomfadora.