DAVID ORDINAS A LASENSACIÓ!!!


Nom: David Ordinas Llopis

Data de naixement: 15-12-1979

Lloc de naixement: Palma de Mallorca

Professió: Actor/Cantant/Compositor
BIOGRAFIA:
Encara que vaig neixer a la capital de Mallorca, Palma de Mallorca, sempre m’he considerat de Felanitx. La meva mare, Micaela, es d’allà, i el meu pare, Xisco, encara que va neixer a Santa Margalida, hi visqué quasi tota la vida. Tots els bons records de la meva infantessa estan lligats d’alguna manera a Felanitx i al seu Port, Porto Colom, on encara passam els estius.

Vaig estudiar EGB, BUP i COU (sona antic eh? ) a l’escola de Sant Francesc, dels 4 als 17 anys. Allà vaig fer els millors amics que una persona pot tenir, em sento molt afortunat ja que donada la vida que he elegit, és molt difícil conservar amistats, però ells sempre han estat allà... Gracies. Va ser amb alguns d’ells amb els que vaig començar el que seria la meva primera experiencia sobre un escenari, Límit. Un grup de música que durant la seva existencia va canviar molt d’estil i formació. Començàrem tocant rock&roll, amb en Xisco Vallespir (vease Sebelli) i evolucionarem cap a un heavy progressiu bastant decent, per desgracia degut als meus constants canvis de residencia, vaig haver de deixar el grup al 2003.

Als 19 anys, cansat de destrosarme la veu als assajos vaig decidir anar a classes de técnica vocal i començà amb Jaume Roca, i gràcies a ell un any més tard vaig ingresar al conservatori professional de Palma de Mallorca on el meu profesor Toni Aragón, va ser una inspiració i un gran mestre a més d’un bon amic. Amb ell vaig estar 3 anys.

Al 2001 vaig tenir la meva primera experiencia teatral i de casting. Els Fantasticks anava a estrenarse a Palma i acabaria fent el paper de El Gallo. Una vegada acabada la producció vaig continuar els meus estudis al conservatori. Dos anys més tard una coproducció amb Focus i el govern de les Illes audicionava els papers principals al mateix conservatori i quasi sense adonarmen, em vaig traslladar a Barcelona per encarnar a L’Orfeo a la producció del teatre Romea, "Orfeo als inferns". Durant aquells mesos una gran amiga, Cristina Fargas, m’aconseguí una audició per Luis Ramírez, i poc després començarien els assajos de Hermanos de Sangre, aquella companyia va ser la meva primera escola de teatre, vaig treballar amb els grans i vaig apendre moltíssim. Per desgracia Luis Ramirez va morir, i amb ell la companyia. Tot just acabar aquella producció, Enric Llort i jo posarem en marxa un projecte original, Shakespeare a Capell. Aquesta va ser la meva primera experiencia com a compositor, l’obra s’estrenà a barcelona a la sala Muntaner. Aquell estiu formaria part del festival de teatre musical de Fuengirola amb els espectacles, Magia de Broadway 2, Aladdin, Hermanos de Sangre i Peter Pan. Tot just acabar el Festival em trasllado a Madrid per encarnar Rum Tum Tugger (Cats) a la produccio del teatre Coliseum Cats. Cabaret seria la següent on a part de tenir un paper tocava el Banjo que va ser tota una experiencia. Durant aquella época em començaren a entrar moltes ganes de obrir camí i provar experiencies noves, així que em vaig traslladar a Nova York per estudiar a la prestigiosa escola d’enterpretació Circle in the Square

Despres de 2 anys d’estudis intensius vaig tornar a Espanya per encarnar a La Bestia, en una de les producciones amb més exit dels darrers anys. Després de 2 temporades a Madrid es traslladà a Barcelona. Durant aquest temps les composicions tambe han estat molt presents, estrenant obres com El Patito Feo, de la companyia Carmen Roche, o la serie musical Dep Expres.