Rihanna comptarà amb David Guetta per al nou àlbum que està preparant.


Rihanna està preparant nou disc i ha decidit fitxar David Guetta. La cantant s'ha adonat en una cançó del seu pròxim àlbum, en la qual Guetta utilitzarà el nou so que està desenvolupant, del gran factor d'èxit que suposa comptar amb el DJ francès i que per això ha aconseguit que treballin junts.

No és la primera vegada que el productor i DJ contribueix en l'èxit d'altres grups i cantants, com és el cas dels Florida's Club amb Can't Handle Me o amb els Black Eyed Peas i el seu I Gotta Feeling.

En el Virgin Media V Festival de Staffordshire, a la Gran Bretanya, l'artífex d'èxits com Hard va anunciar que podria treballar amb la cantant en un nou projecte: "Estic parlant amb Rihanna per fer una cançó, però no hi ha res confirmat".

Estic pensant tornar amb un nou so per al meu pròxim àlbum Trabajar amb Rihanna també contribuirà amb la seva pròpia fama i èxit. A més, pot servir-li com experimento a l'hora de veure com funciona el nou so en el que està treballant. "Ara mateix estic pensant tornar amb un nou so per al meu pròxim àlbum, que vindrà l'estiu del pròxim any", va explicar el francès.

Encara que David va fer conegut el seu nom com DJ, també ha inclòs en la seva música algunes influències molt diferents a la música balli. "Puc fer música balli, però no significa que no estigui influït per bandes com Kings of Leon o Coldplay", va admetre el Daily Star.
europa press