'SOCOM 4' es retarda fins a 2011


Si el tenies ja tot planejat per llançar-te a la guerra online aquesta pròxima tardor, sento dir-te que hauràs d'armar-te de paciència ara que Zipper Interactive ha anunciat a través del seu blog oficial que 'SOCOM 4' es retarda fins a 2011. Em temo que no han estat capaços de donar una data més concreta, però suposo que serà durant la primera meitat de l'any quan es produeixi el llançament.

Les raons donades per a la mala notícia són les habituals en aquestes situacions: necessiten més temps per dotar al títol de tota la qualitat que busquen, així que han preferit prendre aquesta pròrroga abans que posar en venda una cosa amb què no estiguin totalment conformes. Si realment el temps addicional de desenvolupament els serveix per crear un lliurament a l'altura|alçària, benvinguda sigui l'espera.

'SOCOM 4' serà el sisè títol en el global de la sèrie, i el segon que es posarà en venda en PlayStation 3. A més d'incloure la corresponent tanda de noves missions i una història bèl·lica que ens serveixi d'excusa per deixar anar plom, una de les seves novetats més interessants serà la compatibilitat amb PlayStation Move, que d'estar ben resolta pot ser una cosa molt divertida.