Sony promociona PS Move burlant-se de Wii i Kinect


Sony ha llançat una nova campanya de promocion de PlayStation Move a través d'Internet en la qual defensa els avantatges del seu nou sistema de detecció de moviment, però també es burla dels rivals, establint una sèrie de comparacions descaradament ventajistas i, en ocasions, humorísticament absurdes.

En la web Movevssstuff.com, domini específicament registrat per a l'ocasió, Sony compara PlayStation 3 (amb Move), Xbox 360 (amb Kinect) i Wii. L'única característica de la taula|post que les tres comparteixen és "inclou cable d'alimentació", mentre que sol PlayStation 3 amb Move, i no les altres, té reproductor Blu-ray, Hulu Plus, accés a PlayStation Network i altres característiques.

La web incloïa un enllaç a un PDF amb una comparació ampliada on, a part de les altres dues consoles, s'incloïa un pal amb un cèrcol i una pinya com|com a rivals de PlayStation 3 i Move. Sol el pal amb un cèrcol empata amb PlayStation 3 en la categoria de "recordar a l'àvia la seva joventut", encara que en PS3 això "depèn del Blu-ray que estiguis veient".

L'enllaç va ser eliminat de la pàgina web poc després, encara que en el codi de la pàgina roman (però no es mostra en navegar per ella).

Una altra webs que formen part d'aquesta campanya de promoció de Move i mofa de l'adversari (de nou amb la imatge de Kevin Butler), és yaybuttons.com, una mica així com " yupi, botons! ". La web consisteix en un comandament de Move interactiu, en el qual al clicar als seus botons surten missatges sarcàstics de Sony, un darrere d'un altre, defensant la importància dels botons (en una clara mofa de Kinect).
vandal