SONIC 4


Sonic The Hedgehog 4: Episode 1

Quan agafes el comandament i et poses a jugar a Sonic 4, el primer que se't ve al capdavant és que coneixes el joc des de fa molt. Però ha canviat prou com perquè resulti nou de nou; En realitat és una sensació estranya, com de familiaritat retrobada perquè realment sembla que estàs jugant al Sonic original, encara que amb moviments i físiques que s'han anat afegint a la saga durant tot aquest temps. Sonic The Hedgehog 4 suposa el retorn esperat la mascota de Sega a la jugabilidad 2D, on el pes dels moments de plataformes serà molt important... Tot un regal per als fans del personatge.


Sega assegura que l'experiència es similar a totes les plataformes en les quals es llançarà Sonic The Hedgehog 4. L'única diferència entre la versió per a Wii i la de PlayStation 3 o Xbox 360 serà, com sempre, la definició gràfica però els nivells seran iguals i la jugabilidad també resultarà molt semblant. En PlayStation 3 i a Wii s'han inclòs algunes fases especials per jugar amb el control de moviment que permetran l'ús dels comandaments d'aquestes plataformes. D'altra banda, la versió per a IPhone i IPod touch inclourà dos nivells exclusius que aprofitaran les característiques especials d'aquests dispositius.

Com dèiem, a Splash Hill Zone el jugador tindrà la sensació d'estar jugant en la mítica Green Hill Zone, la primera fase dels Sonics clàssics. Quan ens enfretemos al Dr. Eggman per primera vegada, amb la seva nau voladora amb la mítica bola de demolició penjant, descobrirem que han canviat moltes coses. Tant Sonic com el seu archienemigo tenen ara nous moviments que fan que els combats seran més fluids i espectaculars. Eggman no solament mourà la bola d'esquerra a dreta, ara també girarà sobre si mateix per atacar Sonic de forma molt violenta i inesperada.

Els enemics i els escenaris jugaran constantment amb el record del jugador més experimentat, ja que molts estan trets o inspirats en els títols de Mega Cop de Dreta. També serà una forma excepcional de donar a conèixer la saga als jugadors més joves, que no van tenir l'oportunitat de gaudir d'aquesta mítica saga.

Sonic The Hedgehog 4 inclourà fases de bonus inspirades en les del primer Sonic: Una pantalla psicodèlica, plena d'elements clàssics, en la que el fons gira mentre intentem descobrir cual és el camí correcte que ens portarà cap a la maragda del caos corresponent.

El primer episodi de Sonic The Hedgehog 4 inclourà quatre zones, cada una dividida en 3 nivells, al que si li sumem els nivells secrets ens donarà un total de 16 nivells. Dels següent episodis encara es desconeix pràcticament tot però és de suposar que segueixin la línia del primer.

Sega ha confirmat recentment les dates i preus de Sonic the Hedgehog 4: Episode 1, que com sabeu es distribuirà exclusivament de manera digital a Iphone, Wii, Xbox 360 i PlayStation 3. A Europa, el joc estarà disponible el 7 d'octubre en iTunes App Store, el dia 13 en PlayStation Network i Xbox Live Arcade, el 15 del mateix mes a Wii Shop Channel. Els preus del joc seran de 12.99 euros, 1500 Wii Points i 1200 Microsoft Points, segons la plataforma.