TicToc, reproductor MP3 per als mes atrevits


Si t'agrada el nou, original i vistós, si no t'agrada haver d'estar potinejant els botons per canviar de cançó cada dos per tres i, a més, vols cridar l'atenció entre el teu grup de amig@s, assegurança que TicToc t'encantarà. Es tracta del nou mini-reproductor MP3 queSamsungha dissenyat per a l@s més atrevid@s.

Amb sol agitar el mp3, podràs elegir una cançó per escoltar. Si el teu són les balades romàntiques i les cançons d'amor, un moviment lent farà que una cançó tranquil·la comenci a sonar i si, al contrari, estàs animad@ i amb ganes de festa, agita ràpid TicToc i la música tindrà més moviment.

TicToc, el nou mini reproductor de Samsung, suporta els formats MP3, WMA, OGG i FLAC i et permet escoltar fins a 12 hores de la teva música favorita sense interrupció. També inclourà un accessori especial per connectar-lo al PC i transferir la teva música, a més de carregar la seva bateria.

La capacitat serà de 2GB i 4GB i es podrà elegir entre els colors rosa i blau.

A part, per si creus que ja s'ha acabat tot doncs no, ja queSamsungha creat un concurs perfecte per a tu a través del perfil de Tic Toc a Facebook. L@s usuari@s hauran d'aprendre's la cançó en play back i la coreografia de Tic Toc, gravar-se en vídeo i pujar-lo a la web. Els guanyadors es convertiran en un@s auténtic@s Pop Star i viatjaran a Corea per gravar l'auténticovideoclipde la cançó.
Samsung és sinònim de bon disseny i elegància, però aquesta vegada ens ha deixat amb la boca oberta amb aquest nou aparell.