'Caputxeta vermella' deixa de ser per a nens


El conte canviarà, i molt, en els cinemes el pròxim any. Caperucita Roja (Red Riding Hood) es tornarà el 2011 més fosca i gòtica a la pel·lícula que ja s'anuncia a les sales de mig món. S'allunyarà del personatge infantil, arribar més al públic adolescent i adult.

Si a començaments d'any es va fer públic que la jove actriu Amanda Seyfried (Cartes a Julieta, Mamma Mia!) seria l'encarregada de donar vida al mític personatge en l'adaptació a la gran pantalla de Catherine Hardwicke, directora del primer lliurament de la saga Crepuscle, ara tenim les primeres imatges del que promet ser una de les sensacions de 2011.

La pel·lícula ha estat rodada a Vancouver (El Canadà) com a Crepuscle, i sembla que l'argument tractarà de captar els que van ser captivats per la saga dels vampirs adolescents.

Amanda Seyfried interpreta una jove, Valerie, entre dos amors: Peter (Shiloh Fernandez) i Henry (Max Irons). Al seu torn, sembla tenir una especial connexió amb un home-llop (que és el dolent de la pel·lícula i, entre d'altres, ha matat la germana de Valerie) de la identitat humana del qual es dubta, encara que es creu que podria ser qualsevol dels pretendents de la protagonista, com compten a Peli Blog. Valerie estarà ajudada pel Padre Salomón (Gary Oldman) a la seva missió per acabar amb la bèstia.

mes info a www.20minutos.com