La microconsola de OnLive surt el 2 de desembre


OnLive, el sistema de joc per streaming, ha anunciat que el pròxim 2 de desembre llançarà la seva "microconsola", que permetrà jugar amb OnLive al televisor, i no sol a través del PC com fins ara.

La microconsola costarà 99 dòlars i inclourà un comandament i un val de 50 dòlars canviable en el servei, que inclourà quotes per jugar de forma il·limitada en format mensual, i també lloguers il·limitats durant tres i cinc dies. El preu d'aquestes ofertes és encara per determinar.

Segons la companyia, la instal·lació de la microconsola portarà tan sol tres minuts, i ofereix de sèrie una resolució de fins 1080 p i suport per a imatge 3D. També és capaç de gestionar quatre comandaments sense fil, i auriculars USB i Bluetooth.

"Aquest és un gran dia per a OnLive. És la culminació de més de vuit anys de treball dur per molta gent, tant en OnLive com en els nostres col·laboradors, per dur a terme un somni que tanta gent va dir que seria impossible", ha declarat Steve Perlman, conseller delegat de la companyia.
WWW.VANDAL.NET