Tècnica per connectar amb els guies.


La tècnica és molt senzilla i sol requereix uns quants passos. Començant per una relaxació normal, ens concentrem en pensaments, idees, cançons, imatges, que elevin la nostra freqüència i la nostra vibració. Hem d'intentar fer la comunicació el mes facil possible, i és molt mes complicat per als nostres guies reduir la seva freqüència fins a una cosa semblant a la tercera dimensió que nosaltres intentar incrementar la nostra. El procés és basicament crear un canal mes net i clar per a que les ones, pensaments, energia pugui travessar les multiples barreres dimensionals que ens separen. Incrementar la teva vibració és fer alguna cosa o pensar una cosa que et faci sentir millor, mes alegre, mes feliç.

Obrint els chakras

El següent pas és obrir els nostres chakras, els centres energetics del cos, que influiran i molt en la qualitat de la comunicació que puguem obtenir. Per obrir els chakras podem fer qualsevol exercici de visualització que coneguem per imaginar-los rotant, expandint la seva energia, des del chakra base fins a la coroneta. A mi m'agrada sentir que l'ultim chakra, al cap, aquesta connectat a l'univers, és com el tunel que surt de mi i s'expandeix cap a dalt i pel qual circularan els meus missatges i en rebré d'altres.

Creant un lloc de trobada

Quan ens sentim perfectes hem de començar la trobada. T'has d'imaginar a tu mateix pujant cap a dalt, on vulguis, però cap a dalt, per una escala, un ascensor, un tunel. Has d'ascendir, la qual cosa és el mateix que intentar moure't cap a les dimensions superiors on es troben els teus guies. Sempre imaginació. Jo sempre pujo per una escala de marbre enorme, i després de diversos pisos (solc imaginar que cada pis és una dimensió mes) em trobo a un simpàtic ancià que és el guardian de la dimensió on resideixen els meus guias. Cada cual que imagini el seu. Jo entro per la porta d'aquesta dimensió i em vaig directe a la "casa" del meu guia (ja conec el camí de memòria ;-) ). És un lloc que a meu m'influeix serenitat, relajacion i hores de xerrada. Visualitza el que mes et convingui: una cabana a les muntanyes, un acollidor saló amb xemeneia, un cafe amb sofas amollits, etc.

Els teus guies estaran allá esperant. Saludals i parla amb ells. Imaginat la conversació. No importa el que sigui que diguis o no diguis. Al principi de tot, jo m'imaginava sempre oferin-me una tassa de te energètic que em venia de perles per carregar piles, a partir d'aquí començava la conversa en la meva ment.

Dóna-li temps al temps

Aquesta conversa que al principi és totalment imaginària, derivarà amb el temps en respostes o idees o sentiments que semblen no provenir de la teva ment. Estaràs rebent realment informació dels teus guies i és un gran moment ja que comencessis a notar aquests missatges i indicacions. Pregunta sempre a teu jo superior o els teus guias que és el mes important que volen que sàpigues, i intentar captar la resposta. No tinguis pressa, de vegades els missatges arriben hores o dias mes tard quan aquestes dormint, a la dutxa o fent un tomb i de sobte ho notes, i ho saps, que és la resposta a la teva pregunta.

Gaudeix de la comunicació i practica molt sovint, que el canal aquest el Maxim de temps obert. Amb l'experiència, els teus guies aprendran també a adaptar-se a les teves vibracions i freqüència i sabran com transmetre't els seus missatges de forma mes clara.