Crònica Sagals d'Osona inici temporada 2011‏

Aquests dissabte 19 de febrer va tenir lloc l'assemblea ordinària de la nostra entitat a La Central ,més d'una cinquantena de socis varen ser presents. El president Sr.Lluís Casellas va encetar la mateixa amb un discurs on es va fer balanç de la gestió del 2010 i les perspectives de cara a la nova temporada.Va destacar tant el fet de la declaració dels castells com a Patrimoni CULTURAL immaterial de la Humanitat per part de la UNESCO,com el fet que caldrà treballar en aquests nou marc de crisis i retallades pressupostaries que faran més necessari la implicació dels socis en les activitats especials de l'entitat. Aquestes activitats ens permeten mantenir la nostre activitat i garantir el futur.

 Podeu veure el vídeo a l'enllaç:
http://www.youtube.com/watch?v=XP3P2GjMrxw

Seguidament el Cap de Colla Sr.Xavi Rius va fer el balanç tècnic de la temporada 2010 on va destacar dos factors ;la part més positiva l'èxit rotund en l'incorporació de nous castellers i castelleres a l'entitat i com a part a millorar el fet de no assolir els objectius tècnics (el 3d8 i la torre de 7 tant sols es van poder carregar i el 4d8 no es va poder ni carregar en cap plaça).
La part més feixuga del balanç econòmic i pressupost per la nova temporada va ser exposat pel president , abans d'obrir el torn a les diferents àrees de l'entitat (grallers , diables ,activitats,etc)
L'aprovació de l'acte de l'assemblea anterior i dels pressupostos pel 2011 així com el punt de precs i preguntes van tancar l'assemblea. A destacar la importància d'aquest òrgan sobirà on els socis tenen el dret de participar en la gestió de la colla :Tots som Sagals ,Sagals som Tots.
Finalment com a "novetat" els Sagals d'Osona estan presents també a TWITTER (aquesta "nova" eina de la web 2.0) , la temporada passada varen començar a retransmetre les actuacions més importants per la xarxa amb els seu canal de vídeo en directe (http://sagals.cat/directe) i enguany ens podreu seguir també via TWITTER  @SagalsdOsona.

Les properes activitats de la Colla Castellera dels Sagals d'Osona seran el proper cap de setmana del 26 i 27 de febrer participant al Torneig Intercasteller de Futbol Sala de Granollers i el 6 de març a Sant Bartomeu del Grau que actuaran juntament amb els Castellers de Caldes,després de la diada hi haurà Calçotada al local dels Sagals a Vic.
--
Carles Guillamón Bruguera
telf. 636 19 78 48 /
email: carles.salt@telefonica.net
          carles.osona@gmail.com
          farcintfaixa@josoc.cat