JIMMY JUMP ES COLA A LA GALA DELS GOYA.

L'especialista en colar-se en grans esdeveniments no va deixar escapar l'ocasió per a aparèixer sense invitació a la gala de lliurament dels màxims guardons del cinema espanyol. Les càmeres de realització estaven centrades en recollir la reacció del guanyador al Goya a Millor Actor, guardó que finalment es va dur Javier Bardem, quan els propis nominats delatar amb els seus gestos el que estava passant a l'escenari.

L'espontani català Jaume Marquet i Cot, més conegut com Jimmy Jump, es va apoderar del micròfon i va col.locar a l'estatueta seu famós barret vermell davant l'atònita mirada de les actrius Lola Dueñas, Pilar López de Ayala, Mercedes Sanpietro i Ariadna Gil.

Després de la seva expulsió de l'escenari, el còmic Andreu Buenafuente, mestre de cerimònies per segon any seguit, es va posar seriós i no es va mossegar la llengua: "Com a català m'avergonyeixo del imbècil aquest que acaba de sortir".

Durant l'actuació de Daniel Diges en el passat Festival d'Eurovisió, la final d'Espanya i Holanda en el Mundial de Futbol, en un partit de Lliga entre el Barcelona i el Reial Madrid ... Jimmy Jump i la seva barretina, barret típic català, són coneguts per burlar la seguretat d'esdeveniments de gran nivell.

http://www.youtube.com/watch?v=_30YWnOGvqc&feature=player_embedded