RIHANNA I KATE PERRY, PROBLEMES AMB EL PARES.



Les cantants Rihanna i Katy Perry han aparegut en diversos mitjans aquesta setmana per una qüestió que té un punt en comú: problemes amb algun dels seus progenitors.

El de Rihanna, amb el seu pare, sembla bastant més greu, de les paraules de la jove a la revista Vogue, on acusa el seu pare d'haver traït. El de Katy Perry ve per la publicació del llibre de la seva mare, profundament religiosa, que dóna suport a la carrera de la seva filla encara que es mostra en desacord amb moltes coses de les que fa.
"El meu pare em va vendre"

Rihanna ha explicat a Vogue com el seu pare, Ronald Fenty, va vendre els draps bruts de la cantant a diversos mitjans a canvi d'un bon grapat de dòlars, però sense consentiment d'aquesta.

"És tot molt estrany. Aquesta és l'única paraula en la que puc pensar per descriure aquesta situació, perquè un creix amb el seu pare, el coneix, es converteix en part d'ell i, de sobte fa una cosa que no et pots imaginar", lamentava la cantant de Barbados, que acusa al seu progenitor d'haver mentit i no haver-se preocupat per ella quan pitjor ho ha passat.

"Mai em va cridar. Simplement va anar directe a la premsa i va rebre el seu xec a canvi", diu, mentre assegura que dóna impossible la reconciliació entre ambdós.
Els valors religiosos i la carrera de Perry

La mare de Katy Perry, Mary Perry Hudson, és una dona profundament religiosa, igual que la seva filla Katy, per això, encara que dóna suport a la carrera musical de la seva filla també explica que "no està d'acord amb un munt de coses que fa la jove en la seva carrera ".

Aquestes queixes s'han fet públiques coincidint amb la publicació d'un llibre de la mare de la cantant, que podria no estar d'acord amb el llibertinatge de la seva nena en algunes actuacions, vídeos musicals, declaracions o imatges promocionals.
Font:20minutos.es