UN TECLAT PER AL FACEBOOK

Snake és un nou producte per a ús exclusiu a Facebook. Es tracta d'un teclat que incorpora 19 botons amb funcions exclusives de la xarxa social creada per Mark Zuckerberg.

A més de les tecles tradicionals, desplega, en els laterals, 19 botons que serveixen per donar ordres directes i precises sobre diferents gestions que poden fer-se dins de Facebook.

Segons el vídeo promocional el teclat inclou a la part esquerra 11 botons per consultar els missatges, administrar peticions d'amistat, visualitzar alertes, editar el perfil o tornar a la pàgina d'inici, entre altres opcions.

En la seva part dreta, es disposen els vuit botons restants dedicats a tasques a enviar de fotos i vídeos, o missatgeria privada entre d'altres.

Segons Robert Amato, CEO i fundador de l'empresa responsable, Social Keyboards, aquest teclat afavorirà "la rapidesa i la fiabilitat de Facebook".

El preu de venda als Estats Units ronda els 30 dòlars i la seva compra a Espanya pot fer a través de la pàgina oficial de la companyia Social Keyboards (http://www.socialkeyboards.com/).

Vídeo promocional disponible a Youtube (http://www.youtube.com/watch?v=Ty59CU5RR0E).