Apple continua batent rècords



Les xifres per les vendes de portàtils conserven el creixement del Mac, mentre que els iPhones i iPads fa que Apple doble seus guanys.

En els resultats llançats pel balanç del primer trimestre de l'any, Apple ha doblat els seus guanys en comparació amb les obtingudes durant el mateix període de l'any anterior.

A més d'això, també l'ampliació de l'iPhone 4 a l'operador Verizon als Estats Units ha influït en l'increment en els ingressos d'aquesta companyia. Les vendes de l'iPhone 4 s'han duplicat respecte al segon trimestre del 2010, passant de 8.752 a les 18.647.

Pel que fa als ordinadors, s'han venut més de 4 milions d'unitats, situant-se darrere els 3.760.000 d'ordinadors Mac que s'han venut, un 28% més que el primer trimestre del 2010. D'aquests, el 73% es refereix a ordinadors portàtils.

Apple duplica les seves ganancies gràcies a l'arribada al mercat de l'iPad 2 a finals del trimestre fiscal d'Apple d'assegurança va ajudar a aquesta companyia a assolir la xifra de 4,7 milions de "tablets" venudes, encara que s'han negat a donar a conèixer les dades específiques, segons han declarat "per no donar avantatge a la seva competència".