La NASA va reconèixer com autèntica la foto d'un OVNI a Santa Fe



Un periodista de Cérvol Borni va enviar a la NASA una foto d'un OVNI sobrevolant aquesta ciutat del sud de Santa Fe i l'agència espacial nord-americana ha confirmat que és autèntica. Segons va relatar Gastón Garnier, va capturar la foto d'un estrany objecte en el cel el 10 desembre quan va concórrer a la Plaça Itàlia per cobrir les alternatives d'una penya.

"Com que no començava a horari em vaig posar a provar treure-li fotos a la lluna, per veure quina distància podia captar el lent de la càmera. Vaig fer cinc fotografies amb diferent zoom. I en una em va sortir un objecte estrany", va indicar Garnier, que es adonar de la presència de l'objecte quan processava la foto per enviar-la per correu electrònic al seu treball.

El periodista va definir la imatge com a "molt rara" ja que mostra una nau que té la forma de "I", amb esferes il.luminades en les puntes. "Li vaig comentar a diverses persones el que havia passat i la curiositat em va poder, per això vaig començar a investigar una mica per internet fins que vaig amb el Centre Goddard Space Flight Center de la NASA i vaig decidir enviar les fotos completant un formulari", va explicar.

Segons ha indicat, fa pocs dies va rebre la resposta de l'organisme en el qual li van explicar els filtres de laboratori als quals va ser sotmès la imatge. La resposta textual de l'Gooddar Space Flight Center detalla: "per evitar un possible engany, es van utilitzar diversos recursos d'anàlisi d'imatges. La primera tècnica que es va aplicar va ser el tractament de Gauss, amb l'objectiu d'eliminar la súper-exposició de la llum , així com el tractament dels valors màxim i mínim dels contrastos d'una imatge ".

"Constatem que no hi ha senyals de foto engany. Aquest filtre també mostra la posició correcta de la font de llum. La imatge no és un muntatge, les ombres en l'objecte són coherents amb les del fons", va concloure el correu electrònic.
text extret de la gaceta.com