LA WII 2 ES PRESENTARÁ AL MES DE JUNY A LA FIRA E3 .

Possible disseny de la nova consola de Nintendo.

Primer ha estat la revista nord-americana Game Infomed, que inclou en el seu últim número un article en què, d'acord a diverses fonts no revelades, s'afirma que Nintendo planeja presentar la seva nova consola domèstica en el E3, la fira dels videojocs de Los Àngeles, que tindrà lloc al juny. A la publicació de la revista han sorgit noves informacions des d'altres mitjans, com Kotaku o CVG.

Segons Game Informer la nova consola oferirá gràfics en alta resolució, però no s'indica quin seria el seu potència relativa respecte a les actuals consoles del mercat. Desde la revista Kotaku s'assenyala específicament que serà més poderosa que les consoles actuals.

Des del medi britànic CVG s'afegeix a la rumorologia que comptarà amb un disseny completament nou de comandament de control que inclouria en el mateix una pantalla amb alta resolució. També s'aposta per major potència que les actuals Xbox 360 i PlayStation 3.

En Game Informer citen a una font afirmant que "Nintendo està fent el correcte", en referència al fet que la consola "no és una raresa com Wii." S'apunta a un llançament que tindria lloc "a finals de 2012."
Daniel Escandell ·

Aquest any el E3 tindrà lloc del 7 al 9 de juny.
Font: 20minutos.com