'LOS PROTEGIDOS' (16,9%) tanca la seva segona temporada amb rècord



Àngel salva la vida a Culebra quan Judith li llança una bala al cor per acabar amb la vida del noi invisible per ordre del Pare. Però al germà de Culebra no li dona temps de utilitzar el seu poder i cau ferit.

Culebra confessa a Sandra que el veritable nom d'Ángel és Víctor, el seu germà petital al qual va tornar a buscar i el seu pare li va assegurar que havia mort. Culebra no pot perdonar tot el mal que s'han fet i li demana a Víctor que acabi amb la seva vida d'una vegada per totes.

Però Víctor no pot, la missió per la qual va arribar a "Valle Perdido" no és capaç de finalitzar-la, creu en la paraula de Culebra i sap que en el fons va tornar per ell. Els dos germans es perdonen i es fonen en una forta abraçada, però no hi ha temps per disculpes, cal lluitar contra Pare.

Culebra i el fals Àngel s'uneixen amb Chispitas en una batalla contra el noi que es triplica i tot el seguici de Pare. La baralla es converteix en una lluita de poders, fins que els nois de Pare es retiren.

Però quan Chispitas, Culebra i el "Victor" tornen a la Vall Perdut, Judith llança la seva bala apuntant al cor de Culebra. El fals Àngel el tira a terra i salva la vida al seu germà, però no és capaç d'esquivar aquesta bala que el deixa malferit.

El germà petit de Culebra cau donant la vida pel seu germà, Era realment un malvat o un heroi? Com es quedarà Culebra després de la mort del seu germà?