Shakira i Piqué la parella de moda.



Des que es retrobessin fa uns dies, Shakira i Piqué han protagonitzat escenes d'allò més romàntiques i han estat passejant el seu amor pels carrers de la Ciutat Comtal. Les últimes instantànies del futbolista al costat del seu amor demostren que desprèn passió pels quatre costats.

La gira de concerts de Shakira per Sud-amèrica els va fer estar distanciats una temporada, però la cantant ha tornat a Barcelona per estar al costat del seu noi i animant de cara a la final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid.

Des que es donés a conèixer el seu romanç, tots dos han deixat clar que estan molt enamorats i no tracten d'ocultar dels flaixos per amagar el seu amor.

Cada dia són fotografiats besant-se, de la mà, abraçats com dos enamorats ... i és que entre Shakira i Piqué hi ha molta química. Tanta, que un fotògraf indiscret va captar una instantània de Piqué 'molt alegre' després de besar a Shakira. I la revista Cuore ha portat a la portada l'entrecuix del jugador blaugrana, demostrant que Piqué desitja amb passió la seva nòvia.

El ja batejat com 'Piquetón de Piqué' està revolucionant les xarxes socials, i s'ha convertit en trending topic de Twitter.