YouTube Live comença les seves emissions en directe



YouTube ha llançat la seva nova plataforma en directe: YouTube Live. Integrarà, per primera vegada, les capacitats de streaming i les eines de recerca directament en la plataforma de YouTube. L'usuari podrà afegir esdeveniments al seu calendari i fer-se soci de YouTube Live per notificar de futur directes.
Twitter

Segons el bloc oficial de YouTube, la plataforma pretén oferir esdeveniments esportius, concerts, entrevistes ... en directe, "al mateix temps, per a les més de dos bilions de visites" que tenen al dia. Aquesta eina està pensada per a aquells socis que tinguin comptes YouTube puguin emetre en directe en qualsevol moment gràcies a aquesta eina de vídeo en streaming.

Una de les característiques més destacades és la possibilitat de crear un calendari d'esdeveniments a YouTube Live. L'usuari podrà consultar el planning d'esdeveniments a YouTube i adherir-se a tots ells i estar convenient notificat sobre la seva data d'emissió. Per tal d'assegurar una experiència de gran flux de visualització en directe, YouTube pretén posar en marxa aquesta plataforma de forma gradual incrementant les seves emissions en directe amb el temps.

YouTube Live ja emet en directe, amb la comunitat YouTube com a testimoni i la possibilitat de comentar en temps real les emissions.
Font:20 minutos