Arriba la beta de Firefox 5



Mozilla ha posat a disposició dels usuaris la nova beta del seu navegador web, tan sols dos mesos després de llançar la versió final de Firefox 4. Inclou el sistema per salvaguardar la privacitat 'Do-not-track' i està disponible per a Windows, Mac, Linux i Android. La versió final s'espera per al pròxim 24 de juny de 2012.

Mozilla segueix mantenint el seu bon ritme en les actualitzacions i ha presentat la seva Firefox 5. En aquesta nova versió s'han inclòs novetats necessàries com el suport per a animacions CSS, la commutació entre els canals de desenvolupament de Firefox o millores en el motor de JavaScript i en Canvas, i també la millora previsible del rendiment i l'ús òptim de la memòria.

Aquesta versió d'escriptori ha millorat la integració del suport de HTML5, XHR, MathML i SMIL. Així com la seva integració amb el del sistema operatiu d'escriptori Linux.

Mozilla sembla que seguirà de manera constant les seves actualitzacions del seu navegador Firefox cada 18 setmanes. Pel que és possible gaudir de dues noves actualitzacions davant de final d'any.

Enllaços relacionats:

Mozilla (http://www.mozilla.com/en-US/firefox/channel/)

Firefox requisits (http://www.mozilla.com/en-US/firefox/5.0beta/releasenotes/) -