Estrena "Piratas del Caribe En Mareas Misteriosas"La quarta edició de la famosa saga de pirates ens porta en aquesta ocasió la recerca de l'eterna joventut en un racó paradisíac del Carib amb sirenes, espanyols i sobretot molts pirates.

Com no podia ser d'una altra manera, el film, igual que les seves preqüeles, estan dissenyades perquè la família al complet pugui gaudir de més de dues hores de pur entreteniment. La història neix a Espanya i paral.lelament a Anglaterra, on dos monarques són cegats pel desig de la joventut eterna, fet pel qual ambdós exèrcits comencen a mobilitzar-se per trobar tan apreciada font. I cada un a la seva manera, els anglesos amb corsaris i els espanyols amb catòlics.

El capità Jack Sparrow, com sempre ésser lliure de la natura, vol anar pel seu compte. Però acaba malament enrolat en l'tripulació del capità Barbanegra, la filla (Penélope Cruz) és la que està orquestrant tot i la que ha "aconseguit" que Jack els acompanyi, així com bona part dels seus lleials pirates.