Buenafuente, Berto i Dani Martínez els primers a twitter



Els Trending Topic Televisius darrerament s'estan convertint en els grans protagonistes del prime time de la tele a les xarxes socials que, curiosament coincideix amb el de la petita pantalla, a partir de les 22.00 hores. A Telecinco han realitzat un exclusiu rànquing amb els 25 famosos de la caixa tonta amb més seguidors a Twitter.

Sorprenentment, els personatges televisius de les cadenes de menor audiència, La Sexta i Cuatro, són molt més tuiteros que els de les líders: RTVE, Telecinco i Antena 3. De fet, els que ocupen els llocs més alts del rànquing són homes i, per a més informació, d'edats compreses entre 30 i 40 anys.

El primer de la llista és ni més ni menys que el mateix Andreu Buenafuente, amb un total de 442.269 followers, a qui el seu company Berto Romero li passa amb una gran distància pel mig, 268.002 seguidors. Tancant el podi apareix Dani Martínez, de Tonterías las Justas, amb 213.555 simpatitzants.

El quart del rànquing, Florentino Fernández al que pel que sembla admiren 149.681 persones a Twitter. I tirant el tancament al Top Five, Jordi Évole, més conegut com El Follonero, amb 163.349 amics en el seu perfil de la xarxa de microblogging.