Com perdre pes i panxa en 7 dies


Per saber com perdre pes ràpid en una setmana, has de definir el teu pla i seguir-lo a peu de la lletra. Aquests trucs i remeis t'ajudaran a aprimar-te ràpid i perdre panxa en només 7 dies.

La primera instrucció és prendre una abundant quantitat d'aigua. Això funciona a causa de que l'aigua disminueix l'ansietat i per tant la gana. Al mateix temps, el consum d'aigua tonifica els músculs, redueix el colesterol, i ajuda a millorar la digestió i funcionament del fetge.
A més d'això, l'aigua neteja l'organisme i accelera el procés metabòlic de tal manera que es puguin cremar calories de forma més eficient. Si el teu pes és d'uns 59 kg, és d'esperar que prenent vuit gots d'aigua al dia puguis de manera adequada cremar calories i perdre pes ràpidament.

Òbviament, el sol fet de prendre aigua no és suficient per aprimar ràpid. Cal també menjar de forma apropiada per tal de poder quantificar la disminució de la teu pes.
Alguns aliments que serveixen com a alternativa per baixar de pes en una setmana són també útils per a desintoxicar l'organisme de substàncies nocives. Fent això, el sistema digestiu i el fetge funcionen a un ritme tal que el metabolisme s'accelera i es cremen més calories i greixos.
A més, si ingereixes aliments que netegen el teu organisme i són baixos en calories, et veuràs no solament més prima / o sinó que també tindràs molta més energia i podràs sentir com perdre pes ràpid. D'aquesta manera, en tenir més energia el més lògic és que es cremin més calories i baixis de pes ràpidament. Llavors , quins són els aliments que són realment útils per a rebaixar aquests quilos de més?
Menjar lactis baixos en greixos com formatges, iogurts o llet descremada ajuda a eliminar greix en l'àrea abdominal, així com el consum de producte rics en calci. Una mica de fibra també és útil per conèixer com perdre pes ràpid i eliminar greix ràpidament, a més tingues en compte que si consumeixes el doble de fibra et sentiràs molt més ple al mateix temps que podrás netejar el teu organisme i cremar calories amb major eficiència.

Si t'agrada el menjar calent, pots considerar-te afortunat. La capsaïcina, el component actiu dels compostos picants com el chile augmenta la taxa metabòlica i incrementa la teva capacitat per cremar fins a un deu per cent més de calories i així saber com perdre pes ràpid. Encara que si no ets fanàtic dels àpats ardents, ja que no et forces a inherents aliments picants, una millor opció seria una bona tassa de te.

Una bona beguda més de l'aigua per complementar la dieta pot ser el te verd. 5 copes de te verd al dia són un estímul perquè l'organisme cremi fins a vuitanta calories diàries.

Tingues en compte que el millor és menjar més vegades al dia en porcions més petites. D'aquesta manera les calories poden cremar més ràpidament al mateix temps que t'allunyes de dolorosos episodis de fam. Tria fruites com platans, pomes, cireres, nabius, melons i síndries com a alternativa per tenir com a meta com perdre pes ràpid.
Altres aliments que t'ajuden a baixar de pes són les verdures com el bròquil, pastanaga, col, llegums, espinacs, carbassa, tomàquet, fesol negre, ceba i col arrissada per rebaixar a pas accelerat.

Selecciona cereals com el pa i els rotllos de blat integral, així com una mica de fibra de civada i ordi et donarà una empenta per desfer l'excés de pes. Altres aliments de gran ajuda són les aletes de pollastre i costelles de porc sense greix, el salmó i la tonyina. Això ajuda a combatre i rebaixar panxa.

Un bon entremès per saber com perdre pes ràpid pot ser una porció de crispetes de blat de moro (òbviament sense mantega), així com nous o un altre tipus de llavors, fruites seques assortides, puré de poma, panses, galetes i granola en barra.

Quan intentis conèixer com perdre pes ràpid, és important que planegeu els temps dels teus menjars. Comença per manejar una agenda on puguis escriure quan i que vas a menjar durant el dia. Si fas això, podràs portar una espècie de diari que t'assegurés el compliment de la dieta independentment de com vagi l'aprimament del teu cos.

Durant els àpats no consumeixis líquids com aigua , tampoc cap mena de sucs ni gasoses. La idea d'això és aconseguir una millor digestió dels aliments, per tant procura prendre una tassa de te calent al voltant de mitja hora després de dinar.

Una nota molt interessant pel que fa a com perdre pes ràpid i és que alguns colors influeixen en la percepció del que ingerim. Per exemple, menjars de colors blau, purpura o negre solen normalment disminuir la gana, al contrari dels menjars de color vermell que tendeixen a augmentar-lo. Per tant, et seria de molta ajuda per a les teus esforços tendents a baixar de pes, si algú pot dissenyar una dieta on els aliments adquireixin certa tonalitat blava. Considera que molts de les menjars que gaudim tenen molt a veure amb el color dels aliments.

La informació que et acabem de donar sense dubte et serà de molta utilitat en la teva recerca de com perdre pes ràpid. Si ets constant amb el programa pots tenir absoluta certesa que és només qüestió de temps perquè comencis a veure els resultats en una setmana o més tard en un mes.