Coneix més a Emma Watson de Harry PotterEn una recent entrevista a la revista Vanity Fair Itàlia, l'actriu Emma Watson (Hermione Granger) va parlar sobre la seva recent col.laboració amb la campanya Lancôme, de la seva amistat amb l'actor Daniel Radcliffe (Harry Potter) i les seves opinions sobre l'obra How to Succes in Business Without Really Trying, de com la va afectar el darrer dia de filmació de la segona part de Harry Potter i les Relíquies de la Mort, i la seva decisió de ser transferida fora de la Universitat de Brown:

Com se sent estar de tornada a la ciutat que et va veure néixer?
París sempre em fa sentir nostàlgica. El meu segon nom és Charlotte i una part de la meva família encara viu aquí, així que cada dia és una nova emoció.

On vas néixer?
Al barri del Marais, però en aquest moment no era el districte fresc en què s'ha convertit avui en dia. L'altra nit el meu pare em va portar a sopar allà i se sentia com un lloc completament diferent.

Has aconseguit fer un passeig tranquil?
Més que a Londres. Només els turistes solen aturar aquí. Els Parisencs se senten una mica com celebritats mateixes, pel que no es fan fotos amb mi.

Això és perquè el teu origen francès que Glamour UK et va nomenar la dona més elegant al món?
(Rialles) Potser. M'agrada molt la moda, i es que és també una subestimació típica de les noies Franceses que veig als carrers. El meu estil és una barreja d'aquestes dues coses: tractar de ser de bon gust sense intentar buscar l'atenció a tota costa. M'encanten les coses simples. Pocs accessoris, no gaire maquillatge.

Ara que has guanyat aquest títol, no sents estrès quan et vesteixes al matí?
Oh, molt més que abans! (Es riu una altra vegada) Tan bon punt veig una cosa que m'agrada em pregunto: aquest vestit em fa perdre el títol? Però al final, acabo decidint les coses per mi mateixa.

Per exemple, quant de temps vas prendre per triar el vestit que portes posat?
Només un segon, perquè vaig voler sentir-me còmoda. Tenia el vestit DVF i em vaig posar.

Quantes vegades creus que ho has de portar?
Lamentablement, no moltes. Aquests vestits són part del meu treball, així que no es pot i és una llàstima. Però els regalo a les meves amigues, que sempre estan contentes amb ells. Periòdicament vénen a casa meva per netejar el meu armari.

On queda la teva casa?
Tinc una casa a Londres i en certs períodes em quedo a casa de la mama a Oxford.

I on et sents més a gust?
A la casa de la meva mare.

Com és el teu llit?
Molt petit. Jo visc en una habitació molt petita, però, em sento segura i protegides allà. Les grans habitacions dels hotels em fan sentir ansiosa. Si viatjo amb una assistent, sempre li demano que intercanviem habitacions. Ella es queda amb el que te bany i jo tinc una habitació normal.

Tens algun cartell a la teva dormitori?
Tinc un gran cartell amb totes les pel lícules de Jean-Luc Godard, i algunes coses que he pintat. També tinc algunes cartes que m'han escrit els nens durant aquests anys, les quals m'han ajudat en la majoria dels moments difícils. Les llegeixo i em sento millor.

A la teva web hi ha una carta oberta en la qual aclareixes que no vas ser intimidada a la Universitat dels Estats Units. Per què vas sentir que havies assenyalar?
Les persones són lliures d'inventar xafarderies sobre mi, tractant d'endevinar a quina universitat vaig a assistir, quina serà la meva propera pel.lícula, o el color del meu vestit en una estrena. Però no es pot especular sobre l'honestedat dels meus companys d'estudis a la Universitat de Brown, que sempre s'han comportat molt bé. [Estar amb ells] va ser una experiència fantàstica per a mi.

Què va ser el més difícil de suportar?
Estar lluny de la meva família.

Però, també passa que la carta té data del 29 d'abril, el mateix dia del casament de Kate i William. ¿Estaves tractant de robar la seva atenció?
(Es riu molt) Veig que tens el punt!

Quin consell li donaries a Kate Middleton causa d'aquesta "allau dels mitjans de comunicació"?
L'únic consell que tinc és ser sempre fidel a tu mateixa. Mai tens alguna cosa a amagar o perdre. Això s'aplica a Kate Middleton i per a tots els éssers humans també.

Creus que Kate és una noia amb sort?
D'alguna manera, és clar, té sort: està amb el seu amor i pot fer bé al món. Ella té tot el potencial d'ajudar els altres. D'altra banda, no tindrà cap intimitat més o llibertat. I sempre serà un objectiu a les crítiques i la pressió.

Com reconèixer a les persones en les quals es pot confiar?
Vaig tenir la fortuna d'arribar a ser famosa quan era molt jove, de manera que el meu instint, en aquest sentit, s'ha desenvolupat des del principi. Jo sempre sé el que la gent vol de mi, així que només segueixo el joc.

Sembles més madura que una noia de la teva edat. O es què encara et sents com un adolescent?
Sóc una mica estúpida de vegades.

Alguna vegada t'has emborratxat?
És clar. Crec que és normal a la meva edat.

Com ets en estat d'ebrietat?
No sóc la millor: em torno avorrida i de sobte em sento amb son.

Tens un perfil secret a Facebook?
No

Alguna vegada xateges amb persones desconegudes?
Gairebé mai. Però tinc una aplicació en el meu iPAD que faig servir per estar en contacte amb els meus amics. Sovint els envio fotos tontes de mi.

Si tinguessis l'escombra d'en Harry, ¿a on aniries ara?
Jo sens dubte em quedo a París. Potser m'agradaria fer un viatge a les zones que no conec. Però també m'agrada estar aquí amb vostès conversant i bevent una tassa de te.

Què recordes del teu primer dia en el set de Harry Potter?
Em vaig sentir aclaparada. La gent a tot arreu. La primera escena que vam rodar va ser al tren, i hi havia molts animals. Massa coses interessants per a una nena de 10 anys d'edat.

¿Estaves contenta o preocupada?
Jo era una nena feliç.

Encara ho ets?
Estic tractant.

Te'n recordes de signar el teu primer autògraf?
És clar. Jo estava desconcertada: què farà un tipus desconegut amb el meu nom i cognoms escrits per mi?

Què recordes de l'últim dia en el set?
(Sospira i es queda en silenci)

Et vas sentir reviure?
En realitat, jo estava més atordida que qualsevol altra cosa. I alguna cosa em deia que, en última instància, en realitat no havia acabat. Potser Harry Potter no tindrà fi.

Quina va ser l'última vegada que vas escoltar de Daniel Radcliffe?
La setmana passada, em va enviar un missatge. Em va donar les gràcies una altra vegada per anar a veure a Broadway a Nova York.

Com va estar l'obra?
Brillant i divertida. Encara que jo no tenia cap dubte sobre això.

Així que encara esteu en contacte?
Per descomptat, som amics. També prenem una copa després del seu show, encara que ell estava molt cansat.

Alguna vegada vas tenir a la vida real un amic com Harry és d'Hermione?
És clar. Tinc bons amics homes.

Estan aquí amb tu?
No

Com mantenir una amistat de tota la vida si sempre estàs de viatge?
Jo sempre estic en Skype, i també ens enviem molts missatges de text: jo sóc la noia més ràpida escrivint missatges de text a tot el món.

Què tan difícil és aconseguir el teu número de telèfon?
Prou.

Llavors els nois es senten intimidats de parlar amb tu.
És per això que és molt difícil tenir una història d'amor per a mi. Sóc una actriu famosa. Estic en general envoltada per persones que tenen cura de mi. I sóc molt tímida. Honestament, no sé com sortir d'aquesta situació. Tan aviat sàpiga, t'ho faré saber.

Però, si veus a algú que t'agrada, què fas?
Mai sé què fer. No dono el primer pas perquè pensen que estic super ocupada o que sóc inabastable. El resultat és que encara estic sola.

Però, segur vas tenir algun nuvi en els últims tres anys.
Per sort, sí. Però no ara.

Anem a resar perquè ho aconsegueixis.
Ajuda'm, si us plau! (Rialles)

Has odiat Hermione?
No m'agradava sobretot en la primera pel lícula de la saga, perquè era una "sabelotodo", per la forma en què es vestia i pel seu cabell. Però no les altres vegades. De fet, mai l'he odiat.

Encara penses en aquest personatge?
No crec que ho pugui deixar fàcilment.

Et vas sentir culpable amb ella quan etvas decidir tallar el cabell?
Sincerament, no.

¿Si més no ens diràs el nom del teu perruquer?
El seu nom és Rodney Cutler i té un estudi a Nova York. És molt bo, i en cada tall em preguntava si estava segura.

I què li vas respondre?
Jo li deia: talla, talla tot!