El Punt Calent a Vic.

El Punt Calent és un  forn de pa i cafeteria ubicat a l’Avinguda Bernat Calbó número 56 de Vic. Està situat molt a prop del col·legi Guillem de Mont-Rodon i de l’Hospital General.

El seu propietari és Jonatan Álvarez . El que diferencia El Punt Calent dels altres forns, és que han introduït al mercat nous pans, ‘tenim pans fets amb un obrador de llenya; tenim pans precuinats; també hi podeu trobar pans d’espelta que és un altre tipus de farina, amb camut o altres cereals com el blat de moro; a banda dels productes convencials volem oferir coses noves’.
El Punt Calent, a banda d’oferir productes de forn de pa, posen a la disposició dels seus clients altres productes com el sector de brioxeria que es pot combinar amb els productes de cafeteria, com poden ser cafès, tes, sucs i una gran varietat de refrescos, ‘és ideal per venir a passar una estona agradable amb els amics o amb la família. Podem combinar una tassa de cafè amb una pasta, a més, els nostres cafès amb llet els servim amb tasses més grans del normal. Tota la brioixeria està feta al nostre establiment i el cafè i el tè és de l’Indià’.


Per altra banda, també hi podem trobar la nova terrassa, on pots anar a fer els millors cafès i disfrutar del bon temps en un lloc immillorable!
Es fan dos menús estrella: el primer té un preu de 3,90€ i porta una flauta artesana amb l’embotit que es vulgui, una beguda qualsevol i un cafè o tallat.I el de tarda amb un cafè amb llet amb un crossant o bé dos crossants petits,per tan sols  2€.