Jornada Sant Cugat dels Sagals d'Osona 2011‏


Aquest diumenge 15 de maig els Sagals d'Osona han actuat a Sant Cugat del Vallès , la diada castellera en motiu de la festivitat de Sant Ponç s'ha realitzat a la Plaça Octàvia del municipi vallenc -davant del Monestir- en una jornada d'estiu amb un dia assolellat i clima primaveral.
Pel osonencs ha sigut una gran diada , han portat fora de les seves places la construcció més alta assolida fins ara ; la torre de 7. Després de descarregar un 5d7 han plantat la torre amb solvència,assegurant així el salt cap a la gamma de 8 en futures diades (Diada de la Central al barri del Remei , i Festa major a la plaça major de Vic).
La resta de les rondes han deixat com a resultats un 4d7 i un pilar de 5 solvents.
la colla local ha descarregat la torre de 7 però no ha pogut assolir l'objectiu del 3d7 per sota (castells que els de la camisa carbassa tenen les mides presses des de fa varies temporades),quedant el 3d7 per sota com a intent han descarregat un 5d7 i un 4d7 amb agulla juntament amb un pilar de 5. La tercera colla,els Castellers de Barcelona , han plantat a sant Cugat un 5d7 , un 4d7 amb agulla i una torre de 7 carregada.
La propera actuació dels carbasses serà el pròxim 5 de juny , en motiu de la 6a diada del local La Central a Vic , al Passeig de la Generalitat. ens acompanyaran les colles dels Margeners de Guissona i els Castellers de Sant Cugat.

Carles Guillamón Bruguera
telf. 636 19 78 48 /
email: carles.salt@telefonica.net
          carles.osona@gmail.com
          farcintfaixa@josoc.cat