La teva parella et posa les banyes? Descobreix-ho!

A continuació no us passaré la fórmula perfecta per saber si la teva parella et posa les banyes o no, encara que això és molt intuïtiu, però el que si us ensenyaré són uns petits trucs per saber quan t'està mentint o amaga alguna cosa. Si la teva parella comet alguna d'aquestes faltes és que hi ha alguna cosa del qual no vol que t'assabentis.

No obstant això això no vol dir que et posi les banyes, simplement que et amaga alguna cosa. No facis la cagada de muntar un pollastre a la teva parella perquè després et digui: "però amor, si tot era per comprar-te un regal d'aniversari en secret ...".

Dit i advertit pasarem a enumerar els següents punts:

Es contradiu molt

Tu: On has estat aquesta tarda?
Ella: Amb Maria
Tu: ¿Però no estàveu enfadades?
Ella: Això si ... però ... és una altra Maria
Tu: Una altra Maria? Què Maria?
Ella: Aquesta de la cafeteria que et vaig dir un dia
Tu: Aquesta es deia Juani ...
Ella: Doncs Juani, això, Juani
Diu: "una amiga" en comptes del nom

És totalment il.lògic aquesta situació ja que si ha passat la tarda amb una persona és que són bastant amigues i sobretot hauria de saber de sobres el seu nom. Aquest només és un exemple.

Quan la teva parella es contradiu molt a part de no haver treballat prou la mentida, vol dir que et amaga alguna cosa, si no és que contradir es una cosa molt habitual en la teva parella i que sàpigues que forma part de la seva personalitat, la contradicció no és bona senyal ja que ve lligada de secrets i enganys.

Algunes persones senten la necessitat de mentir constantment i moltes d'elles tot i que és una malaltia no l'han diagnosticat com a tal. Vigila que no sigui aquest el cas.

Si les qüestions anteriors han quedat rebutjades, ¡alerta vermella! La teva parella està amagant alguna cosa, però no li donis mai importància a aquest fet aïllat, només si es repeteix amb freqüència. Perquè la teva parella t'ha pogut amagar una tonteria en una ocasió, però si te la amaga de forma contínua ... alguna cosa està passant!

No dóna dades concretes

"He estat amb un amic", "he anat a un parc" això sol ser motiu d'alarma sempre que no sigui caràcter habitual de la teva parella. Quan parlem amb la gent i li diem el que hem fet ho fem representant visualment el que hem fet. Per tant és més fàcil explicar el que hem fet si donem dades concretes ja que les dades concretes són els que ens recorden el que hem fet i on hem estat.

"He menjat al Pans & company", "he anat al cinema amb Maria i Neus".

Si la teva parella de sobte comença a omitirte noms concrets i llocs ... alarma! Però compte, no et tornis paranoic perquè tots alguna vegada diem "amb un amic", etc. Però simplement perquè ens ve així, tots els consells que dono per detectar la mentida s'han de fer amb calibratge.

Tot compta, el context, la situació ... no et tornis paranoic i comencis a acusar, totes les dades que et presento s'han de donar en conjunt per tenir l'alarma sobre el teu cap i sobretot calibrant amb la vida real i com és la teva parella
Surt més que de costum i amb excuses diferents

Si la teva parella de sobte comença a veuret menys i dir-te que cada dia va a un lloc diferent ... Això és altament sospitós.

La gent no comença a fer amics d'un dia per l'altre ia sortir tot el que aguanta el cos. Girs inesperats de viatges de negocis, suposades amigues invisibles ... Si la teva parella comença a sortir molt i donar-te excuses diferents és que alguna cosa no quadra.

Quan passa alguna cosa si pots mirar d'agafar a la teva parella preguntant una mica d'un dia anterior i veure si es cenyeix a la mateixa línia o preguntar per algun lloc on diu que ha estat fa poc. Hi ha moltes trampes per agafar una mentida.

Consells i resum sobre les banyes

Les banyes és una cosa molt dolorosos però la pitjor forma de mantenir una relació és tenint por que et posin les banyes.

Tampoc cal desconfiar de la parella i quan desconfies és que alguna cosa passa.
Si la teva parella és una fresca pots posar-la a prova amb alguna cosa, però això només quan ja desconfïs molt.

Però mai evoquis en la teva parella la tevateus gelosia i inseguretat perquè això només destrueix la relació. No siguis ximple, però tampoc gelós,ni paranoic. El millor és ser un gran observador de forma natural per adonar-te del que és real i el que no.